Szépségcikk Blog

6.ZERO: EGY MÁRKA, AMI ELHOZZA A FODRÁSZAT ÚJ KORÁT

6.ZERO: EGY MÁRKA, AMI ELHOZZA A FODRÁSZAT ÚJ KORÁT

Valaha gondoltál már olyan hajápolási technika megszületésére, amelynek köszönhetően nem kell kompromisszumokat kötnöd? Készülj fel, most néhány bekezdés után is azt érezheted, hogy megtaláltad, amit kerestél: íme a 6.ZERO márkaképviselete, avagy a márka, ami elhozza a fodrászat új korát!

A természetes női szépség kihangsúlyozása

A nők számára kiemelt fontosságú a szépség. De vajon a mai, szinte határtalan, lehetőségekben gazdag világban mit is jelent ez a szó? Pár mondatban megfogalmazni talán közel sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. A mai nő számára sokkal fontosabb az a fajta báj, amely csak az övé – az egyéniségéből sugárzó szépség, mely képes megmutatni belülről fakadó ősi erejét. 

A Szendrei Kft. célja a folyamatos fejlődés, valamint a vevők igényeinek teljeskörű kiszolgálása. Ezt szem előtt tartva hozza el neked azt a nagyszabású 6.ZERO termékcsaládot, amely szembe megy minden eddigi elképzeléseddel. Lehetőséget nyújt számodra, hogy megszerezd a fodrászat azon professzionális hajfestékeit és készítményekeit, amelyek kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy fokozzák az egyéni szépséget és egészséget. Ha ez nem lenne elég, ehhez még magas minőségű finish– és hajformázó termékeket is kínál.

6.ZERO a professzionális fodrászat lehetőségeinek tárháza

Kutatás, innováció, technológia: lépj be a 6.ZERO világába!

Hat termékkategória, zéró kompromisszum: engedd, hogy a forradalmian aktív összetevők, és a fejlődő formulák lenyűgözzenek, hiszen a minőségi nyersanyagok, az egyedi és mámorító parfümillat, valamint a meglepően modern és esztétikus csomagolás mind ezt a célt szolgálja. A 6.ZERO egyesíti a megbízhatóságot és a technológiát annak érdekében, hogy az összes hajtípus szükségleteit kielégítse, ragyogást és egyediséget biztosítson. Megfelelő eszközként szolgál minden fodrász számára ahhoz, hogy egy olyan innovatív, technológiai ajánlatot tudjon bemutatni és biztosítani a vendégek számára, mely egyediséget nyújt a természetes, finomított, értékes összetevőknek köszönhetően.

Bölcs és tökéletes alkímia a tudomány és a természet, az innováció és a tradíció, a múlt és a jövő között, mely végül valóra váltja a nők tökéletes hajról dédelgetett álmát!

A megbízhatóság és a technológia egyesítése: marula, aloe vera és bazsarózsa kivonat

A 6.ZERO hajápolási technikák innovációja, a fodrászat új kora

A 6.ZERO termékei a fodrászszalonokban és a kiskereskedelmi piacon is megállják helyüket, megtestesítve a páratlan hajápolás fogalmát. Ennek köszönhetően a világ minden tájáról keresik a szakemberek. De pontosan miért is olyan különleges ez az új, innovatív hajápolási technika? Arról Kőrösi Erika fodrászt és hajgyógyászt, a 6.ZERO magyarországi nagykövetét kérdeztük:

“A 6.ZERO a nápolyi Comprof egyik termékcsaládja, melyet Olaszországban 2017-ben vezettek be. Ezt követően Magyarországon is megjelent, én pedig már közel két éve dolgozom vele. Amit a termékcsaládról a legfontosabb kiemelni, az mindenképp a rendkívüli minőségű hajfestéke. A Kromside a 2020-as évek minden elvárását teljesíti! Azon túl, hogy hajnövekedés-serkentő, az összetevőit tekintve van benne marula olaj, aloe vera és bazsarózsa kivonat is. Ennek köszönhetően az érzékenyebb fejbőrrel rendelkező vendégek is sokkal jobban bírják a hajfestést. Ez a festék nem csíp, nincs kellemetlen illata, nem fogja be a fejbőrt, tökéletesen fedi az ősz hajszálakat, a hajnak pedig gyönyörű fényt biztosít.” – nyilatkozta a szakember.

6.ZERO Kromside az érzékeny fejbőrű vendégek jóbarátja

Kőrösi Erikát arról is megkérdeztük, milyenek a termékcsaláddal kapcsolatos visszajelzések:

“A fodrászok nagyon szeretik, mert könnyű vele jó eredményeket elérni. A 6.ZERO minden terméke azt a célt szolgálja, hogy dizájnban, illatban és minőségben is elkápráztassa a vendéget.”

Káprázatos minőség

“A termékcsalád érdekessége továbbá az olajmentes olaja. A lányok ma nagyon sok hajvégápoló-olajat használnak. Ez a keratinban gazdag formula intenzív puhaságot és hihetetlen ragyogást ad anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírossá tenné a hajat – hidratál és megerősít.”

6.ZERO olajmentes olaj

“A termékcsalád további nagy sikere, a mostani legnagyobb sláger, a HAIRZOE, mely egy növényi kivonatokon és biológiaikomplexen alapuló új generációs formula. A fodrászat ma a melírtechnikák és szőkítések időszakát éli. Gyakorlatilag minden második nő valamilyen szőkítő szolgáltatást kér a szalonokban. Az ilyen beavatkozások azonban befolyásolják a hajszálak minőségét. A HAIRZOE kezelés arra hivatott, hogy miközben pótolja a hajból hiányzó anyagokat, újra aktiválja azok képződését a haj mély rétegeiben. A vendégek egyszerűen imádják!”

A HAIRZOE-kezelés a haj mély rétegeit táplálja

Szeretnéd nyomon követni a márka életét? Ide kattints:

6.ZERO FACEBOOK-OLDAL

Szeretnél megvásárolni néhány terméket? Böngéssz:

HTTPS://WWW.SZEPSEGCIKK.HU/6ZERO