Szépségcikk Blog

Engedd Fürtjeid Ragyogni! L'oreal Curl Expression

Curl Expression: tudományos kutatási eredmények alapján kialakított összetétel.

3 féle hatóanyag: Glicerin, urea-H és hibiszkuszmag-kivonat.

A 3 új hatóanyagnak köszönhetően:

  • 2x intenzívebb hidratálás.
  • 11x definiáltabb haj.
  • 37%-kal gyorsabb szárítás.
  • 48 órás szöszösödés elleni védelem.

Glicerin

  • Hatékony hidratál képességéről ismert, növényi alapú nedvesítőszer, amely hozzákapcsolódik a vízmolekulákhoz. Az akár 3%-os, rendkívűl koncentrált összetevő, tartós hidratálást biztosít a legszárazabb hajrostok számára is.

Urea-H

  • A bőrben természetesen jelen lévő lágyító hatóanyag kettős hatásmechanizmussal óvja a haj hidratáltságát, és erősíti a barrier funkciót ellátó hidrolipid réteget.

Hibiszkuszmag-kivonat

  • Az afrikai szépségápolási rituálék hagyományaiból építkező, tápanyagokban rendkívűl gazdag, kiváló minőségű természetes aminosav- és vitaminforrás a hibiszkuszvirágok legjavát tartalmazza, amely időtlen idők óta biztosít rendkívűl intenzív hidratálást, ellenállóképességet, ragyogást, selymes tapintást és szépen definiált hullámokat a hajnak.

Professzionális hajápolási rutin hullámos és göndör hajra.

Emelje ki profi módon göndör tincseinek szépségét.

Termékismeret


Sampon

KONCENTRÁLT, NÖVÉNYI ALAPÚ GLICERINNEL,UREA-H HATÓANYAGGAL ÉS HIBISZKUSZMAG-KIVONATTAL KÉSZÜLT SAMPON, AMELY INTENZÍVEN HIDRATÁLJA ÉS ERŐSÍTI A HULLÁMOS ÉS GÖNDÖR TINCSEKET.

  • HASZNÁLATA: Vigye fel a mélytisztító sampont a fejbőrre és a hajra.

Gyors habképződést biztosító, könnyed állagú termék. Kiméletesen távolítja el a felhalmozódott szennyeződéseket, és hidratálja a hajat anélkül, hogy fejbőrviszketést okozna, vagy igénybe venné a hajrostokat. Szulfát-, szilikon- és parabénmentes.


PAKOLÁS

2,5%-OS,KONCENTRÁLT, NÖVÉNYI EREDETŰ GLICERINT,UREA-H HATÓANYAGOT ÉS HIBISZKUSZMAG-KIVONATOT TARTALMAZ.

  • HASZNÁLATA: A Curl Expression sampon alkalmazását és a haj kicsavarását követően, a hajszálak porozitásától és az elérni kívánt hatástól függően vigye fel bőségesen az intenzív hidratáló pakolást a hajra.

Könnyen eloszlatható, balzsamos összetételének köszönhetően a termék azonnal beszívódik a göndör tincsekbe, hogy tartós hidratáltságát biztosítson. Intenzíven hidratálja a hullámos és göndör hajat, ragyogó fényt és szöszösödés elleni védelmet biztosít, így természetesen mozgalmas frizurát és természetes érzetet eredményez.


HIDRATÁLÓ KRÉM

KONCENTRÁLT, NÖVÉNYI ALAPÚ 2%-OS GLICERINNEL, UREA-H HATÓANYAGGAL ÉS HIBISZKUSZMAG-KIVONATTAL KÉSZÜLT TERMÉK, AMELY INTENZÍVEN HIDRATÁLJA ÉS ERŐSÍTI A HULLÁMOS ÉS GÖNDÖR TINCSEKET.

  • HASZNÁLATA:nyomjon ki egy kevés terméket az ujjhegyére,és oszlassa el egyenletesen a hajhosszon.Minél szárazabb a haj, annál nagyobb mennyiség használata javasolt.

230 °C -ig biztosít hővédelmet a hajszálak számára.Krémesen folyós állagának köszönhetően könnyedén eloszlatható, és nem nehezíti el a hajszálakat.


KRÉMHAB

KONCENTRÁLT,NÖVÉNYI ALAPÚ 1%-OS GLICERINNEL, UREA-H HATÓANYAGGAL ÉS HIBISZKUSZMAG-KIVONATTAL KÉSZÜLT TERMÉK.

  • HASZNÁLATA: A maszk leöblítését követően vigye fel masszírozva a teljes hajhosszra.Ez után alkalmazzon száradásgyorsító spray-t a gyorsabb száradás érdekében.

Alkoholmentes termék összetételű termék ötvözi a mélyápoló krémek pozitív tulajdonságait a hajhabok pelyhes, tejszínhab szerű állagával, így egyenletesen oszlik el a hajon, és egyszerre biztosít tartást és ápolást a hajnak.

10 JÓTÉKONY TULAJDONSÁG:

  • Intezíven hidratálja a hullámos és göndör tincseket
  • 11-szer definiáltabb formát eredményez
  • Megerősíti a hajrostokat
  • Megóvja a hajat a párával szemben
  • 230°C -ig hővédelmet biztosít a hajszálak számára
  • Simává varázsolja a hajat
  • Egyszerűen felvihető
  • Rugalmas érzetet biztosít a hajnak
  • Védelmet biztosít a hajnak a súrlódás káros hatásaival szemben
  • Többféle styling technikával is hatékonyan alkalmazható

ÁPOLÓ

KONCENTRÁLT, NÖVÉNYI ALAPÚ 2%-OS GLICERINNEL,UREA-H HATÓANYAGGAL ÉS HIBISZKUSZMAG-KIVONATTAL KÉSZÜLT TERMÉK,AMELY INTENZÍVEN HIDRATÁLJA ÉS ERŐSÍTI A HULLÁMOS ÉS GÖNDÖR TINCSEKET.

  • HASZNÁLATA: nyomjon ki egy kevés terméket az ujjhegyére, és oszlass el a hajon, göndörítő mozdulatokat végezve közben az ujjaival.Felfrissíti a göndör és sűrűn göndör tincsek formáját,12-szer nagyobb defináló hatással és 3-szor intenzívebb hidratálással,a kevésbé szöszösödő haj érdekében.Tökéletesen definiált hullámos és göndör tincseket biztosít a hajtőtől a hajvégekig. 230°C -ig biztosít hővédelmet a hajszálak számára.

Egyedülálló összetételű termék, amely a mélyápolók jótékony hatásait ötvözi a hajzselékkel biztosítható extra erős tartással,a tökéletesen definiált hullámos és göndör, de nem törékenyen merev tincsek biztosításához.


HAJBAN MARADÓ GÖNDÖRÍTŐ PERMET

KONCENTRÁLT,NÖVÉNYI ALAPÚ 3%-OS GLICERINNEL, UREA-H HATÓANYAGGAL ÉS HIBISZKUSZMAG-KIVONATTAL KÉSZÜLT TERMÉK.

  • HASZNÁLATA: Permetezze minden reggel hullámos vagy göndör hajra,azonnal ébredés után.Száraz hajvágás előtt is használható, a haj természetes formájának felfrissítéséhez, anélkül, hogy be kellene nedvesíteni a tincseket.Ha rugalmas tartást szeretne biztosítani a hullámos és göndör tincseknek,vigye fel fokozatosan, gyűrögető mozdulatokkal a hajra.20 centiméter távolságból permetezze fel a terméket.

Intenzíven hidratálja és erősíti a hullámos és göndör tincseket.48 órán át tartó szöszösödés elleni védelmet biztosít.


SZÁRÍTÁST KÖNNYÍTŐ,HAJBAN MARADÓ PERMET

ALKOHOLMENTES ÖSSZETÉTELŰ ÁPOLÓ,GYŰRŰS SZÓRÓFEJJEL, AMELY RENDKÍVŰL FINOM SZEMCSÉKRE PORLASZTOTT TERMÉKET EGYENLETESEN OSZLATJA EL A HAJON.

  • HASZNÁLATA: A hajápolási rutin utolsó lépéseként permetezze göndör vagy sűrűn göndör hajra, majd hagyja szabad levegőn megszáradni, vagy diffúzor segítségével szárítsa meg a hajat.Képes akár 37%-kal is felgyorsítania a száradás folyamatát, miközben ápolást és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak.

Ápoló hatóanyagokkal gazdagított termék, amely intenzíven hidratálja és erősíti a hullámos és göndör tincseket.Hővédelmet és szöszösödésmentes eredményt is biztosít.


DENSITY STIMULATOR

KONCENTRÁLT 5% STEMOXYDINE HATÓANYAGGAL ÉS HIBISZKUSZMAG-KIVONATTAL KÉSZÜLT TERMÉK, AMELY DÚSABB HAJAT BIZTOSÍT. KONCENTRÁLT ÁPOLÓ SZÉRUM, PRECÍZ FELVITELT BIZTOSÍTÓ SZÓRÓFEJES APPLIKÁTORRAL.

  • HASZNÁLATA: Válassza szét a hajat 5 részre, és fújjon minden tincsre 4 spray Density Stimulatort majd masszírozza el és ne öblítse le.

A Curl Expression hajdúsító ápolót hullámos és göndör átmenetek professzionális ápolásához fejlesztettük ki.A hajtő serkentésével sokszorozza mega hajszálak számát, és már csupán 3 havi használatot követően dúsabb érzetűvé teszi a hajat.


Profi technikák