Szépségcikk Blog

Érdekel a műkörmös sikerszakma? Megmutatjuk, mire lesz szükséged!

Érdekel a műkörmös sikerszakma? Megmutatjuk, mire lesz szükséged!

Amit a szakmáról tudnod kell

A manikűr és körömdíszítés nem csupán a köröm szépítéséről szól: a műkörmös szakmának sajátos varázsa van, egy valódi önkifejezésmódnak mondható. A szakma népszerűsége folyamatosan emelkedik, ami köszönhető az emberek növekvő igényének az önbizalmuk növelésére, a szépség kiemelésére, valamint az egyediség kreatív kibontakoztatására. A szakma elismertsége és folyamatos fejlődése, valamint az új trendek iránti érdeklődés együttesen kínálnak vonzó lehetőséget mindazoknak, akik szeretnének a körömápolás művészetének részeseivé válni. A kreativitás, az odafigyelés és a precizitás - amit a műköröm készítése során az ügyfeleknek nyújthatsz, teszik ezt a szakmát izgalmassá és kihívással teli karrierválasztássá.

Mire van szükség az induláshoz?

Fókuszban a minőségi eszközök

Ahhoz, hogy valaki sikeresen induljon a manikűr szakmában, elengedhetetlen a megfelelő minőségű eszközök, alapanyagok beszerzése. A körmös táska, gyakorlókéz, kéztámasz, higiéniai eszközök, ecsetek, bufferek, ollók, reszelők, sablonok, tipek és ragasztók, mind olyan eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek egy műköröm készítése során.

Körmös vállalkozásodhoz szükséges a professzionális munkakörnyezet kialakítása is. A megbízható csiszológép és a hozzá tartozó csiszolófejek segítenek a precíz formázásban és a kívánt textúra elérésében. Az UV-lámpa létfontosságú a géllakkok gyors és tartós megkötéséhez, amelyhez mi az Eurostil időzítős lámpáit javasoljuk. A porelszívó a környezet tisztaságát szolgálja, minimalizálva a por és szilánkok terjedését. Kiváló választásnak és befektetésnek bizonyulhat a Sibel porelszívója, hiszen LED-lámpájának köszönhetően megfelelő megvilágítást biztosít a részletek precíz kidolgozásához.

 

Kényelmes és stílusos berendezések

A manikűrasztal és a pedikűrszék kényelmes munkateret teremtenek, biztosítva a vendégek és a körmösök kényelmét. Ezek a berendezések nem csupán a hatékony munkavégzéshez járulnak hozzá, hanem a professzionális megjelenésről is gondoskodnak. A vendégek számára egy jól felszerelt és átgondolt környezet a bizalmat és elégedettséget erősíti, ami hosszú távon hűséges ügyfeleket vonz. Ilyen stílust, eleganciát és megbízhatóságot képviselnek a Coda’s Beauty műkörmös berendezései, amelyekkel szalonodat igazán egyedivé teheted.

Ha körmös vállalkozást tervezel, mindenképpen érdemes befektetni ezekbe a minőségi berendezésekbe, hogy a környezet ne csak szép, de praktikus és kellemes is legyen a mindennapi munkád során.

 

Professzionális alapanyagok és körömdíszek

 Amit kezdőként is azonnal megtapasztalhatsz: minőségi kellékekkel a munka is sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb. A Perfect Nails márka professzionális alapanyagaival és eszközeivel közel 30 éve támogatja a szakembereket abban, hogy kiváló szolgáltatást nyújthassanak. A Perfect Nails alap- és fedőlakkok, géllakkok, műkörömzselék nagyon könnyen kezelhetők, és tartósságuk biztosítja, hogy a körmök és díszítések sokáig szépek maradjanak, hosszabb ideig megőrizzék eredeti állapotukat. Az előkészítők, segédfolyadékok és leoldók szintén nagyon fontosak, hatékonyságukkal ugyanis időt spórolhatnak neked, valamint a végeredmény tökéletességéhez is nagyban hozzájárulnak.

A manikűr igazi ékkövei a lakkok és körömdíszek. A Perfect Nails kínálata ezen a téren is nagyon gazdag, beleértve a chrome port, csillámporokat, körömdíszeket, és matricákat. A precíz és kifinomult körömdíszítések készítéséhez válassz megfelelő ecsetet és magas pigmentációjú, könnyen kezelhető lakkokat, melyek lehetővé teszik a pontos és szép körömmintázatok kialakítását. Ezek emelik munkád értékét, vendégeid elégedettségét.

 

Itt az idő, hogy belevágj!

 

Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam indul Egerben, 2024 januárjában!

A Perfect Nails Beauty Akadémiája 2024 januárjában manikűrös és körömdizájner tanfolyamot indít. Az egri bemutatóteremben megrendezésre kerülő tanfolyamon a résztvevők nemcsak elméleti tudást, hanem gyakorlati tapasztalatokat is szerezhetnek a Perfect Nails márka kiváló minőségű termékeivel.

Kezdd el a karriered most!

Álmodozol a stílusos műkörmös szakmáról? Most itt a lehetőség, hogy egyszerűen és rugalmasan elsajátítsd ezt a sikerszakmát! Akár vállalkozásodat is elindíthatod, és mindezt munka vagy családi kötelezettségeid mellett is könnyedén összehozhatod.

Amiért érdemes részt venned:

- Nem szükséges előképzettség, hiszen az alapoktól indul a képzés

- Tapasztalt mesteroktatók támogatnak, akik az órákon kívül is rendelkezésedre állnak

- A Perfect Nails díjnyertes márka kiváló minőségű alapanyagaival és eszközeivel vághatsz bele tanulmányaidba

- Új, innovatív technikákat is elsajátíthatsz.

Az Egerben tartandó képzés minősített szakoktatója Szulimán Nikoletta, kézápoló-, műkörömépítő- és lábápoló mester, aki 17 éve minősített szakoktatóként osztja meg tudását tanulóival, és segíti őket az elindulásban.

A részletekért, és a jelentkezéshez kattints ide!

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, tedd meg az első lépést a körömápolás művészetének világába!