Szépségcikk Blog

Esküvői frizura trendek 2021-ben

Esküvői frizura trendek 2021-ben

Minden menyasszony reményekkel telve vágott bele az idei évbe, bízva abban, hogy a koronavírus miatti korlátozások nem akadályozzák meg a tökéletes nagy nap megrendezését. A COVID-19 vakcinával beoltottak száma napról napra nő, ennek köszönhetően pedig folyamatosan jelentik ne az enyhítéseket, így a párok, akik idén nyáron esküdnek úgy tűnik, fellélegezhetnek és átadhatják magukat a szervezésnek.

Megvan az időpont, a helyszín és a ruha? Nem árt egy kis segítség abban, hogy a nagy napon a frizurádra se legyen semmi panasz. Az évkezdés az új lendületen túl új lehetőségeket és új trendeket is jelent. Az esküvői divat – mint szinte minden egyéb terület - is folyamatos változásban van, amit újra és újra felbukkanó klasszikusok, valamint izgalmas trendek alkotnak. Tornacipő, farmerkabát, body, tüll, csipke és még sorolhatnánk, mennyi választási lehetőség áll a menyasszonyok előtt annak érdekében, hogy a végeredmény mindenki számára maga a tökély a legyen.

Nincs ez másként a frizurák terén sem, amik között a 2021-es esküvői szezonban találunk szinte mindent: rafinált kontyokat, modern feltűzéseket, elegáns hullámokat, feltűnő hajékszereket. A skála igen széles, az Esküvő Classic magazin azonban segít a választásban, összeszedték ugyanis a 2021-es esküvői trendeket. Meg kell hagyni, a válogatás igen színes lett, szinte bárki megtalálhatja benne az egyéniségéhez legmegfelelőbben passzoló frizuraötletet.

Glamoruos loknik a nagyvilági esküvőkhöz

Igen, igen és igen! A menyasszonyi frizurának a viselőjével és az esküvő stílusával is harmóniában kell lennie, s úgy kell elkészíteni, hogy az egész napon át tartson, sőt, kényelmes is maradjon. Emiatt sok ara választja a romantikus loknikat, amiket különféle hajékszerekkel és feltűzésekkel is lehet variálni a hőmérséklet függvényében. Ennek egy különleges, újra gondolt változata a glamoruos hullám, aminek lényege a látványos push-up hatás. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy egy ilyen frizura valakinek ne álljon jól!

Félig feltűzött a romantikus stílushoz

A rövid hajú menyasszonyok számára talán még nehezebb a döntés az esküvői frizura terén, pedig a rövid tincsek állítólag már alapból egyfajta modern, dinamikus és magabiztos összhatást sugároznak. Ezzel természetesen egyet kell értenünk. Ráadásul úgy tűnik, a bob frizura 2021-ben ismét a trendlisták élén áll! A félig feltűzött, félig leengedett hajkorona kiválóan működik a rövid fazonnal is.

’20-as évek hullámai modern köntösben

Az abszolút kedvenc! A bob fazonon belül is abszolút nyert ügye van annak, akit például vörös tincsekkel áldott meg a sors. Ez a hajszín ugyanis olyan extra fűszert ad a rövidre vágott frizurának, amivel némi formázás után valóságos időutazást lehet elérni.

Gyöngyökkel kiegészített a bájos hatásért

Kétségtelenül a hajékszerek reneszánszát éljük. A hajpántok, hajcsatok, hajtűk, hajgumik és egyéb kiegészítők mind rendkívül divatosak, amiket a hétköznapokban és az esküvőkön is bátran bevethetünk.

Modern lófarok, látványos csavarral

Az extrán magasra tűzött lófarok már nem csak az edzőtermek és a rohanós hétköznapok sajátja, különösen amióta olyan sztárok is hódolnak a trend oltárán, mint Jennifer Lopez, Ariana Grande vagy Palvin Barbi. Akár a fátyol helyett is tökéletes választás lehet egy izgalmas, ragyogó darab, ami sötét hajban még jobban tündököl.

Klasszikusan konty

Határozottan a legklasszikusabb! Ez az elegáns fazon az esküvői frizurák etalonja, ami sosem megy ki a divatból, csupán átalakul. Nőies, elegáns, időtlen választás klasszikus a konty, mely kortól és stílustól függetlenül mindenkinek jól áll.

(Fotók: pixabay.com)