Szépségcikk Blog

Hajápolás a hajfestés és a dauer után - miért fontos?

Hajápolás a hajfestés és a dauer után - miért fontos?

 

Miért fontos a hajfestés és dauer utáni hajápolás?

A hajfestés és dauerkezelés bár csodás eredményeket hozhat a haj megjelenésében, gyakran káros hatásokkal járhatnak. A festékek és vegyi anyagok kiszáríthatják a hajat, megsérülhetnek a hajszálak, és elveszíthetik rugalmasságukat. Emellett a hajszárító, hajvasaló és egyéb környezeti tényezők hatására is roncsolódhat a haj, ezért rendkívül fontos, hogy a fodrászok megfelelő termékeket használjanak és hajápolási tanácsokat ajánljanak vendégeiknek.

A Carin Allerga természetes keratin gél egy olyan forradalmi termék, amely segít helyreállítani a haj egészségét és szépségét a hajfestés és dauer után.

Miért fontos a keratin a haj számára?

A keratin egy fehérje, amely a haj szerkezetét alapvetően meghatározza. Ez a fehérje összetett struktúrájú, két alapvető aminosavból és további 15 egyéb strukturáló aminosavból áll. Egy természetes rost, amelynek számos létfontosságú szerepe van a haj egészségében és szépségében:

  • Véd a külső hatások ellen: a keratin a haj védelmi vonalának első sorában áll a külső hatásokkal szemben. Napfény, hajszárító, hajvasaló, hajfestés vagy dauer - a keratin védelmet nyújt ezekkel szemben, segítve megőrizni a hajszálak integritását és egészségét.
  • A haj volumene: a keratin hozzájárul a hajszálak közötti erős kapcsolatok kialakításához, ami növeli a haj volumenét.
  • Rugalmas hajszálak: a keratin a hajszálak rugalmasságát is fokozza, könnyebben kezelhetővé teszi.

 Amikor a hajszálak rendelkeznek ezzel a fontos fehérjével, ellenállóbbak lesznek a különféle káros hatásokkal és idővel is megőrzik szépségüket. Azok számára, akik hajuk állapotára és megjelenésére nagy hangsúlyt helyeznek, a rendszeres keratinos kezelés elengedhetetlen.

 

Hogyan működik a Carin Allerga természetes keratin gél?

A Carin Allerga egy tiszta keratin-koncentrátum, kiváló választás a haj regenerálásához. Ez a speciális formula segít helyreállítani a haj természetes keratin szintjét, ezáltal erősíti a hajat, illetve védi a fejbőrt az irritációtól.

A gél használata rendkívül egyszerű, a hajkezeléshez szükséges keverékhez (festékhez, dauervízhez, fixálóhoz) kell hozzáadni. A Carin Allerga nem módosítja a termék tulajdonságait, így bátran használható!

 

Miért érdemes a Carin Allerga keratin gélt használni a szalonban?

A Carin Allerga keratin gél a fodrászok legjobb barátja lehet a szalonban. A termék gyorsan és hatékonyan regenerálja a hajat, így az ügyfelek elégedetten távozhatnak a szépségszalonból. A keratin gél mellett számos értékes terméket sorakoztat fel a márka. Lássuk azokat a termékeket és termékcsaládokat, amelyeket érdemes a fodrászatban is alkalmazni:

Carin Lumea és Color Intensivo hajfestékek: optimális fedést biztosítanak, miközben tápláló hatóanyagokat tartalmaznak.

Carin Clic Vita dauer: dauervíz stop formulával, amely a hatóidő letelte után megáll, így a haj nem lesz túlkezelve. A Caring Allerga ampulla fele-fele arányban hozzákeverhető a dauervízhez és a fixálóhoz.

Carin Quickblond szőkítőpor: professzionális, porzásmentes szőkítőpor, szőkítéshez és melírozáshoz, amelyhez ajánlott a Color Essential pH balzsam vagy a Fassile balzsam.

Carin Cleaner Intenzív tisztító sampon: professzionális hajsampon, amely segít megszabadítani a megterhelt hajat és fejbőrt a termékmaradványoktól.

Carin Essential színstabilizáló sampon: festés után a szín stabilizálása érdekében érdemes használni ezt a sampont, amely fixálja a színes pigmenteket. Használatával tartósabb szín érhető el. Fontos, hogy csak festés után szabad használni!

Carin Huile Decolorante: lágyító hatású olaj fehérítő por kiegészítéseként. Segít a haj egészségének fenntartásában.

Carin Color Correktor: ez a kétfázisú kímélő termék segít a felesleges pigmenteket kivenni, míg a természetes pigmenteket nem bántja.

Carin Stain Remover: ez a bőrtisztító folyadék eltávolítja a bőrről a hajfestésből származó szennyeződéseket.

Carin Color Essential pH conditioner: a pH-kondicionáló kifejezetten ajánlott festés, szőkítés vagy melírozás után. Magas pH-értékének köszönhetően a felhámrétegek bezárják, valamint rögzítik a színpigmenteket, így a szín stabilabb lesz. Hatására a haj szerkezete megerősödik, ragyogó és könnyen kifésülhető lesz.

Carin Color Essential Silver sampon: professzionális sampon kizárólag szakmai felhasználásra.

Az egészséges, ragyogó haj mindig divatban van, és a Carin Allerga természetes keratin gélt használva segíthetsz vendégeidnek abban, hogy minden nap különlegesnek érezzék magukat. A hajfestés és dauer utáni hajkezelés soha nem volt ennyire egyszerű és hatékony. Adj esélyt a Carin Allerga természetes keratin gélnek, és nézd meg, hogyan változik meg a vendégeid hajának állapota! Ne habozz, próbáld ki még ma, és figyeld meg a különbséget!