Szépségcikk Blog

Hajszárító búrák a Szépségcikk kínálatában

A hajszárító búrák debütálásuk óta hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Több mint száz év fejlesztés és tökéletesítés után már több fajta búra is létezik, és vannak köztük csúcstechnológiás termékek is. Segítségével professzionális eredmény érhető el, tökéletesen formás és tartós frizura, ami akkor is megéri, ha a búra alatt többet kell ülni, mintha hagyományos hajszárítóval szárítanánk hajat.

A fodrász búra működési alapelve

A búra körbeveszi a fejet és a hajat, miközben folyamatosan meleg levegőt biztosít a szárítás érdekében. Nem mindig olyan gyors és intenzív, mint a sima hajszárító, de kíméletesebb is lehet, ami főleg azoknak fontos, akiknek sérült a hajuk. Fontos, hogy addig kell használni, amíg a haj teljesen meg nem szárad, ellenkező esetben a frizura nem marad tartós.

A hajszárító búrák használatának számos előnye lehet:

  • - a hajregeneráló pakolások, kezelések során alkalmazott kondicionálók a búra használatával hatékonyabban képesek bejutni a hajba, mivel az egyenletes hő hatására megnyílnak a kutikulák, így megkönnyíti a folyamatot.
  • - A hajszárító búrák különböző formái és méretei lehetővé teszik a különböző hajstílusok kialakítását.
  • - Hozzájárul a haj volumenének növeléséhez.
  • - Lehetővé teszi a haj szárítását és formázását egyidejűleg, ami kíméletesebb lehet a hajra, mintha külön-külön végeznénk ezeket a tevékenységeket.

 

 

Milyen hajszárító búrákat lehet megvásárolni a Szépségcikk webáruházában?

 

A Szendrei Szépségcikk kínálatában többféle búra is megtalálható, így mindenki kiválaszthatja a számára, és vendégei számára legalkalmasabbat. Termékeink között van a falikaros verzió, az álló búra, a felfújható és a hajszárítóhoz csatlakoztatható búra is. Ezen belül megtalálható a gőzbúra és az infrás búra is.

 

Gőzbúra

 

A gőzbúrát már régóta használják előnyei miatt, megjelenése után használata gyorsan elterjedt a fodrász szalonokban. Számos pozitív előnye van: javítja a keringést, vérbőséget okoz, és növeli a hajkezelések hatékonyságát.

 

Ózonos gőzbúra

 

Az ózonos kezeléseket már régóta alkalmazzák a kozmetikai eljárások során, ma már a hajgyógyászat területén is. Az ózon jótékony hatással van a hajra és a fejbőrre, mélytisztító és antibakteriális hatását a gőzzel együtt fejti ki. Lerövidíti a hajfestés hatóidejét, mivel a gőz és az ózon együttes hatása felgyorsítja az oxidációs folyamatot, aminek köszönhetően a hajfesték hamarabb lemosható a hajról, így kevésbé veszi igénybe a hajat, ráadásul hidratálja a hajszálakat. A hajpakolások, és hajápolók hatását is fokozza, ezért sokszor alkalmazzák a hajgyógyászati kezelések során is.

 

Infrás hajszárító búra

 

Modern búra, ami könnyen elhelyezhető bármilyen szék felé. Pillangó karok veszik körbe a fejet és a hajat, így egyszerűen be lehet állítani a legoptimálisabb helyzetbe. Tökéletes végeredményt biztosít, legyen szó dauerről, hajfestésről vagy hajkezelésről. Alkalmazásának köszönhetően a haj selymes és fényes lesz.

 

Felfújható és hordozható búra

 

Ezeknek a búráknak előnye, hogy kis helyen is elférnek és könnyen hordozhatóak. Könnyen alkalmazhatóak otthon is, és árban is megfizethetők. A hajszárítóval használható búra bármilyen hajszárítóhoz csatlakoztatható, egyenletesen oszlatja el a hőt és szárítja a hajat.

Összességében a hajszárító búrák sok előnnyel rendelkeznek, és használatukkal könnyebbé és változatosabbá tehetjük a hajformázást és szárítást. Azonban fontos figyelni a búrák megfelelő használatára és a biztonságra is, hogy elkerüljük a haj károsodását és a baleseteket.