Szépségcikk Blog

Hamarosan itt a Black Friday: ezekre a termékekre érdemes lecsapnod!

Hamarosan itt a Black Friday: ezekre a termékekre érdemes lecsapnod!

Professzionális hajápoló termékek a Black Friday akcióban

Ha minőségi hajkezeléseket keresel szalonod számára, ne hagyd ki a K-time kínálatát! A Black Friday keretében kedvezményesen szerezheted be ezeket a kiváló minőségű termékeket, amelyek garantáltan csodálatos eredményeket hoznak, így a vendégeidet is lenyűgözheted.

A téli hideg és szél szárító hatású, ezért a hajszálak könnyen elveszíthetik nedvességüket. A megfelelő hajápoló termékek és fodrászkellékek segítenek megőrizni a nedvességet és védelmet nyújtanak, így megőrizheted hajad ragyogását. A 6.ZERO Take Over termékek különleges formuláikkal segítik a hajat megőrizni az egészséges, hidratált állapotában, még a hideg időjárás közepette is. Találd meg a hajtípusodhoz megfelelő termékeket és próbáld ki őket Te is!

Coda's Beauty szalonberendezések:

A szépségiparban a minőségi szalonberendezések kulcsfontosságúak ahhoz, hogy egy szalon a legmagasabb szinten szolgálhassa ki ügyfeleit. A professzionális környezet kialakításához és a kifinomult szolgáltatások nyújtásához nélkülözhetetlenek ezek az eszközök, amelyek nemcsak a munkatársak hatékonyságát növelik, hanem az ügyfelek számára is kényelmet és élményt teremtenek. Coda's Beauty kínálatunkban minden megtalálható, amire egy profi szalonnak szüksége lehet. Ha fodrászbútor érdekel, ne felejtsd el megnézni a Black Friday akciónkat!

Professzionális barber termékek a szalonba és az otthonodba is 

A jó minőségű barber eszközöknek kiemelt szerepük van mind otthoni, mind szalonkörnyezetben. Nemcsak a barber shopban, otthon is szükséged van olyan eszközökre, amelyek biztosítják a remek minőséget. Ezek a hajvágók, borotvák, trimmelők lehetővé teszik, hogy magabiztosan és precízen ápold hajad és szakállad nap mint nap.

Ha barber termékeket keresel, figyelmedbe ajánljuk ezeket az eszközöket:

A professzionális borotvák, trimmelők, haj-és szakállvágók elengedhetetlenek a pontos és precíz munkához. Black Friday akciónkban válassz ezen kiváló minőségű és strapabíró termékek közül, amelyek mindennapi használatra, vagy akár utazásra is alkalmasak.

- VGR Prof. Hajszárító Barber 1800-2200 W

- VGR Prof. Professzionális Trimmelő Arany

- VGR Prof. Haj- és Szakállvágó

- Captain Cook akkumulátoros trimmelő

- Captain Cook villanyborotva

Hajformázók a csodálatos frizuráért 

A Black Friday alatt a szalonminőségű VGR Professzionális Salon Hair Dryer hajszárítónk elképesztő áron lesz elérhető, vagy ha a hajformázás csúcsa érdekel, és meleglevegős hajformázót szeretnél, a Szépségcikknél a Black Friday akció alatt megtalálod a VGR professzionális meleglevegős hajformázót 4 fejjel, és a VGR professzionális forgófejes meleglevegős hajformázót 2 fejjel, amelyek ideálisak a mindennapi használat során.

A meleglevegős hajformázók rendkívül népszerűek a hajápolás világában, hiszen ezek az eszközök számos előnnyel rendelkeznek, amelyek segítik a felhasználókat abban, hogy könnyedén és gyorsan elérjék a kívánt frizurát:

- gyors és hatékony

- kíméletes a hajhoz

- különböző formázási lehetőségeket kínál

- időtakarékos

- egyszerre szárít és formáz

- kényelmesen használható.

Gőzölős hajvasalók az egészséges, fényes hajért 

Az Ultron Perfect Steam-sorozat gőzölős hajvasalói igazi különlegességet jelentenek. Ezek a hajvasalók olyan technológiát kínálnak, amelyek segítenek megőrizni a haj természetes nedvességtartalmát, miközben káprázatos frizurát alkothatunk velük. A Black Friday során kivételes áron lesznek elérhetők ezüst és fekete színben is, így érdemes időben lecsapni rájuk!

Ne feledd, a Black Friday nem csupán egy nap, hanem egy lehetőség arra, hogy kiváló minőségű termékeket szerezz be hihetetlen kedvezménnyel! Ne hagyd ki az idei kínálatunkat, és változtasd meg szépségápolási rutinod a legjobb termékekkel!