Szépségcikk Blog

HY-PLEX szalonkezelés sérült hajra

HY-PLEX szalonkezelés sérült hajra

A fodrászat világában állandóan jelen van a kihívás: hogyan óvjuk meg a hajat a kémiai eljárások káros hatásaitól, miközben formáljuk vendégeink hajkoronáját. A 6.ZERO HY-PLEX szalonkezelés éppen erre kínál megoldást, egy forradalmian új hajszerkezetvédő eljárás formájában, amely kifejezetten a festés, szőkítés és dauerolás során sérült haj helyreállítására lett kifejlesztve.

Hogyan védi meg a HY-PLEX a haj szerkezetét?

A HY-PLEX termékek formulájában található HP²-Technology garantálja a védelmet és a teljesítményt, hiszen aktívan hat a haj szerkezetére. A funkcionális molekulák kombinációjának köszönhetően ugyanis ez a technológia úgy újítja meg a hajat, hogy megőrzi a keratinkötéseket, megakadályozza a haj töredezését, és megvédi a hajszálakat is. Ezenkívül jelentős ellenállást biztosít a hajnak, és szigeteli a haj külső részét, amely a kezelés után azonnal fényesebb lesz.

A HY-PLEX kezelés egy kiváló lehetőség minden fodrász számára, aki szeretné a legjobbat nyújtani vendégeinek, és gondoskodni szeretne arról, hogy hajuk mindig a lehető legjobb állapotban legyen. A kezelés nemcsak a haj egészségét óvja meg, hanem a fodrászok munkáját is megkönnyíti, lehetővé téve számukra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák, miközben a vendégek elégedettségét is maximálisan szem előtt tartják.

Milyen vendégeknek ajánljuk a HY-PLEX kezelést?

A haj alapos elemzését követően, különösen alkalmas azoknak az vendégeknek, akik haján már végeztek technikai kezeléseket, vagy különösen sérült és károsult hajszerkezettel rendelkeznek.

A HY-PLEX termékcsalád három lépésből álló kezelési protokollja a következőket tartalmazza:

Védelem: VÉDŐ ADALÉKANYAG TECHNIKAI KEZELÉSEKHEZ

A HY-PLEX No.1 Hajszerkezetvédő adalék a védelem első vonalát képviseli. Ez a védőfolyadék kifejezetten olyan technikai kezelésekhez lett kifejlesztve, mint a festés, szőkítés vagy tartós hullám. A kezelés során közvetlenül a festékhez vagy szőkítőhöz keverve biztosítja, hogy a haj szerkezete védett maradjon a kémiai folyamatok során, minimalizálva a károsodást és megőrizve a haj erősségét.

Megelőzés: KEZELÉS UTÁNI ERŐSÍTŐ PAKOLÁS

A HY-PLEX No.2 Hajszerkezetvédő szalonpakolás a kezelési folyamat következő lépése, amely a HY-PLEX No.1 hatását kiegészítve segít belülről megvédeni és erősíteni a hajat. Ez a hajszálat helyreállító emulzió különösen fontos a technikai kezelések, mint a festés, szőkítés vagy tartós hullám után, mivel segít helyreállítani a haj szerkezetét és rugalmasságát.

A 2 termék együttesen használatával érhető el a legjobb eredmény, így érdemes akár szettben is megvásárolhatod!

Regeneráció: MULTIFUNKCIONÁLIS KEZELÉS KEZELT HAJRA

A HY-PLEX No.3 Otthoni kezelést fenntartó pakolás a regeneráció kulcsfontosságú lépése. Ez az emulzió segít megvédeni és erősíteni a technikai kezeléseken átesett hajat. A multifunkcionális kezelés mélyen behatol a hajszálakba, táplálja és helyreállítja azokat, öblítést igényel, és a kezelési folyamatot lezárva biztosítja, hogy a haj egészséges és élettel teli maradjon.

 

Ez a háromlépcsős protokoll együttesen működik annak érdekében, hogy a hajat minden szinten megvédje és helyreállítsa. A HY-PLEX termékcsalád használata lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy biztonságosan végezhessenek kémiai kezeléseket anélkül, hogy aggódniuk kellene a haj károsodása miatt. A kezelés során a haj nemcsak védett, hanem táplált és megerősített is lesz, így a vendégek hajkoronája egészséges és ragyogó lesz, még a legintenzívebb kezelések után is.