Szépségcikk Blog

Őszi-téli anti-aging kezelések, amit a te vendégeid is imádni fognak!

Őszi-téli anti-aging kezelések, amit a te vendégeid is imádni fognak!

Az őszi és téli hónapok nemcsak hideg időt és kabátokat hoznak magukkal, hanem speciális kozmetikai kezelések idejét is. Az alacsony hőmérséklet és a száraz levegő ugyanis kihívást jelenthet a bőrnek és a megfelelő kezelések segíthetnek megőrizni frissességét és fiatalosságát. Az őszi-téli időszak ideális lehetőséget kínál az anti-aging kozmetikai kezelések alkalmazására. Lássuk, milyen előnyökkel járnak ezek a kezelések!

Miért érdemes az őszi-téli kúrákat alkalmazni?

Az őszi és téli hónapok a hideg szél, a fűtött beltér és a csökkenő páratartalom miatt megterhelőek lehetnek a bőrünk számára. A hideg és száraz levegő elvonja a nedvességet a bőrből, ami húzódást és foltokat eredményezhet. Az alkalmazott speciális kozmetikai kezelések azonban segíthetnek helyreállítani a bőr hidratáltságát és ragyogását.

Savas hámlasztás - foltok és pigmentfoltok ellen

Az őszi-téli hónapokban rendkívül hatékony és ideális a savas hámlasztás. Ez a kezelés segít eltávolítani a bőr felső rétegében található elhalt sejteket, így segítve a bőr megújulását. Emellett hatékonyan csökkenti a pigmentfoltokat, így egyenletesebb bőrt eredményez, akár az érzékeny, problémás bőrű vendégek számára is. Kúraszerűen is alkalmazható, amihez kiválóan alkalmazható a Solanie AHA peel termékcsalád tagjai, illetve a Victoria Blemish Out termékei, amelyek rendszeres használata segít a bőr fiatalításában.

A kezelés előnyei:

  • a hatóanyagok bőrbe jutását segítve a bőr hidratáltabbá válik
  • szabályozza a faggyútermelést, egyenletesebbé teszi a bőrt
  • csökkenti a pigmentfoltokat
  • serkenti a vérkeringést és a sejtregenerációt
  • feszesíti a bőrt.

Az oxigénterápia - frissítés a bőrnek

Mivel a bőr oxigénfelvevő képessége a kor előrehaladtával és a különböző környezeti tényezők hatására csökken, felgyorsulhat a bőröregedés. Az oxigénterápia egy rendkívül hatékony kezelés, amelynek során tiszta oxigént juttatunk a bőrbe speciális gépek segítségével. Ez a kezelés segíti a sejtek regenerálódását és fokozza a bőr hidratáltságát, az arckontúr emelés által segít visszaállítani az arc fiatalos formáját. Az oxigénterápia hatóanyagokkal kombinálható, így a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttathatók a fiatalító összetevők.

Előnyei:

  • serkenti a vérkeringést
  • fokozza a sejtmegújulást
  • elősegíti a hatóanyagok felszívódását
  • fokozza az elasztin- és a kollagéntermelést
  • fokozza a bőr vízmegtartó képességét, így az hidratáltabbá, feszesebbé és rugalmasabbá válik.

Bőrfeltöltő kezelés - ráncok és húzódás ellen hatékonyan

A bőrfeltöltő kezelések során speciális anyagokat juttatunk  a bőrbe, ezáltal feltöltve a ráncokat. Ezek a hatóanyagok segítenek a bőr rugalmasságának és feszességének visszaállításában, így a vendégeid könnyedén visszanyerhetik fiatalos arcbőrüket. Az ultrahangos készülékek alkalmazásával a bőr mélyebb rétegeibe is célzottan eljuttathatók a hatóanyagok, így a kezelés eredménye azonnal láthatóvá válik. A Solanie Kaviár Exkluzív Ránctalanító termékei hatóanyagai által segíthetnek a jobb eredmény elérésében.

Stresszcsökkentés és bőrápolás a mezoterápia segítségével

A stressz nemcsak a lelkünket, hanem a bőrünket is megterheli. A mezoterápia olyan kezelés, amely során a bőrbe mezoterápiás tollal, apró tűszúrások segítségével hatóanyagokat juttatunk be, amelyek segítenek a bőr regenerálódásában. A kezelés után az eredmény azonnal láthatóvá válik.

A tű nélküli mezoterápiával szintén lenyűgöző eredmény érhető el, amihez kiváló választás a Solanie Mesopeptide Csomag.

Bőrvasalás

A hideg-meleg bőrvasalás egy hatékony módszer a bőrápolás terén, amelynek célja a bőr állapotának javítása és a különböző bőrproblémák kezelése. A kezelés során speciális, bőrvasaló készülékkel dolgoznak, amely hideg és meleg váltakozásával segít a bőr állapotának javításában. A hideg segít a pórusok összehúzásában, a duzzanatok csökkentésében és a bőr feszességének növelésében, míg a meleg elősegíti a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe juttatását és a vérkeringés fokozását.

Előnyei:

  • fiatalítja a bőrt
  • hatékonyan kezeli a problémákat
  • hidratál és táplál
  • stimulálja a bőrt
  • minden bőrtípushoz alkalmazható.

A kozmetikai kezelések hatékonyabbá és eredményesebbé tehetők a megfelelő termékek otthoni használatával. A Victoria Age Pro C-vitaminos és a Victoria Snail csiganyálas termékei, valamint a Victoria 24K termékei hozzájárulnak a bőr életerejének visszanyeréséhez és fenntartásához. Emellett a Purederm kényeztető arcmaszkjai is segíthetnek a bőr hidratálásában és regenerálásában.

Az őszi-téli hónapokban ajánld te is vendégeidnek a kényeztető, bőrápoló és anti-aging kozmetikai kezeléseket, melyeket garantáltan imádni fognak!