Szépségcikk Blog

Stílusos fesztiválfrizurák az idei szezonra

Stílusos fesztiválfrizurák az idei szezonra

Nyakunkon a nyár, közeleg a fesztiválszezon, amikor a zene és az izgalom szárnyra kap. Ha te is tervezed, hogy fesztiválozol a nyáron, ne felejtsd el kiválasztani a hozzád illő trendi frizurát. Idén a merész színek, a vagány textúrák kerülnek előtérbe, szóval, ha te is kíváncsi vagy a legmenőbb fesztiválfrizurákra, olvass tovább!

A fesztiválokon mindenkinek fontos a megjelenés, a nyári meleg és a buli hangulata megkívánja a trendi, bulizós, kicsit merészebb ruhákat. A ruhák mellett nagy hatást gyakorolhatunk a feltűnő kiegészítőkkel és sminkekkel, kicsit kiszakadhatunk a mindennapok visszafogottabb stílusából. A ruhák, kiegészítők és sminkek mellett a hajviseletre is nagy hangsúlyt fektetünk ilyenkor, ebben is lehetünk kicsit bátrabbak és kihívóak.

Tűnj ki a tömegből!

Ha te is szeretnél merészebb lenni, dobd fel frizurádat hajdíszekkel, színes hajgumikkal, virágokkal, csillámokkal, glitter szálakkal! Válassz a Szépségcikk webáruházából eszközöket és kiegészítőket, amelyek megkönnyíthetik a fesztivál frizura elkészítését, és egészen különleges eredményt érhetsz el velük.

Ha az egész fesztiválszezont végig bulizod, probléma lehet a hajformázás. Nehézséget okozhat, hogy nincs áramforrás vagy megfelelő hely, ahol kényelmesen elférsz és lenne privát szférád. Ezért sokan előre gondoskodnak a hajukról és olyan frizurát választanak, ami több napig is kitart és nem igényel sok utómunkát. Ilyenek például a fonatok, copfok, kontyok, laza hullámok. Ezekhez a frizurákhoz pedig különböző kiegészítőket választanak, amikkel variálhatják a megjelenésüket. Mutatunk néhány lehetőséget, amivel te is feldobhatod fesztivál frizurádat:

  • Ha copfot vagy a fonatot választasz a fesztiválozásra, használj Kiepe színes hajgumikat, amelyek passzolnak a ruháidhoz és kiemelik megjelenésedet.
  • Dobd fel copfodat színes, extravagáns műhaj tincsekkel, amiket könnyen belefűzhetsz copfodba. Ezek a tincsek új színt és textúrát adnak hajadnak, ami garantáltan feltűnik mindenkinek.
  • Copfodat, fonatodat vagy akár leengedett hajadat is feltűnővé teheted színes glitter szálakkal, glitteres színes spray-el is. A glitteres sprayt akár egy buli erejéig is használhatod, hiszen egy mosással eltávolítható a hajból.
  • Ha szeretnél még feltűnőbb lenni, válassz egy csodás hajékszert a CODA’s Hair kínálatából! A hajékszer segítségével egészen különleges frizurákat készíthetsz, ráadásul széles színskálájának köszönhetően ruháid színvilágához is válogathatsz. A hajdíszek nemcsak fesztiválokon, de más különleges eseményeken is remekül megállják helyüket!
  • Ha a teljes fesztiválszezont színes hajjal buliznád végig, akkor válassz olyan hajszínezőt, ami pár hétig marad a hajadban, majd fokozatosan kikopik a mosások során. Az ilyen színezőkkel a fesztiválszezon után visszatérhetsz eredeti hajszínedhez, vagy akár új színt is kipróbálhatsz. Ebben az esetben kiváló választás, a Directions hajszínező, amely 46 árnyalatban elérhető és 8-10 mosásig tart hatása.

Hajformázás a fesztiválokon

Szeretnéd hajadat leengedve hordani és rugalmas megoldást keresel? Akkor válaszd a Kiepe utazó hajformázó termékeit! A tökéletesen sima hajért használd a Kiepe utazó hajvasalót, ami egy vezeték nélküli mini hajvasaló. Mérete ellenére ez a modern eszköz hőfokszabályozós, LED kijelzős és egy töltéssel kb. 50 percig használható.

A göndör tincsekért pedig válaszd az “auto curl” technológiával felszerelt Kiepe Automata utazó hajgöndörítőt!

Vágj bele a fesztiválszezonba, kísérletezz bátran frizurákkal és ne feledd, hogy az igazi fesztivál stílus a magabiztosságon és az egyediségen alapul! Válaszd a Szépségcikk termékeit, készülj fel, légy önmagad és élvezd a fesztiválok minden pillanatát!