Szépségcikk Blog

Tökéletes hajformázás Steampod gőzölős hajvasalóval

Mi a Steampod?

A Steampod egy innovatív hajformázó eszköz, amely kombinálja a hajvasaló és a gőzölő funkcióit, hogy a hajat, gyorsabban és hatékonyabban formázza. Ennek köszönhetően a Steampod nagyszerű megoldást jelent a hajformázásra és a stílus megtartására. Ha te is szeretnél egy eszközt, ami segít a hatékony hajformázásban és a haj ápolásában, a Steampod remek választás lehet. Ha éppen azon vacillálsz, hogy otthon is szükséged van-e rá, megmutatjuk, hogy milyen előnyökkel jár használata:

  • A Steampod képes arra, hogy a hajat egységesen és gyorsan formázza, miközben minimalizálja a haj károsodását.
  • Mivel az eszközben beépített víztartály van, mérete eleve szélesebb, mint egy hagyományos hajvasalóé, így nagyobb hajtömeget is gyorsabban lehet vele formázni.
  • Minden hajtípusra alkalmas, használata során a hajat nem kell olyan magas hőmérsékleten tartani, mint a hajvasaló lapjai között, mert nem a forró lapok, hanem a gőz hatására simul ki a haj, anélkül, hogy égetné a hajszálakat. A hőmérséklet beállítása lehetővé teszi, hogy saját hajtípusunknak megfelelően állítsuk be, ami a vékony és sérülékeny haj esetén alacsonyabb, míg vastag és erősebb haj esetén magasabb hőmérsékletet jelenthet.
  • A gőznek köszönhetően tartós eredményre számíthatunk, és a haj pára vagy nedvesség hatására sem válik porózussá, nem hullámosodik vissza. Ezen kívül a gőz funkció segít a haj hidratálásában és a hajvégek töredezésének csökkentésében. Használatával a haj természetesen fényesebb és egészségesebb lesz, a hajformázás pedig gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha.
  • A festett hajúak is szerethetik a Steampod-ot, hiszen segíthet a hajszín megtartásában. A gőz hatására a színek mélyen behatolnak a hajszálak belsejébe, így a színek hosszabban megmaradnak.
  • A Steampod nagyszerű megoldást jelent a hajszálak függőleges formázására, amely különösen hasznos lehet a vékony hajúak számára. Segítségével a hajat függőlegesen formázva növelhető a haj térfogata, ami nagyszerűen néz ki.
  • Az újabb Steampod-ok már a haj göndörítésére is alkalmasak, ami különösen hasznos lehet a vékony hajúaknak, akiknek nehéz megtartani a göndörségüket, valamint azoknak is, akik haja nehezen kezelhető. Segítségével a hajat könnyedén göndöríthetjük, tartósabb és természetesebb eredményt is ad.

Steampod kezelés

Használata igazán egyszerű, a Steampod víztartályát fel kell tölteni demineralizált vízzel, és csak teljesen száraz hajon szabad alkalmazni. Minden használat előtt győződjünk meg róla, hogy a hajunknak megfelelő hőmérséklet van beállítva, illetve mindig a lefelé mutató nyilak irányába simítsuk a hajat. Használjuk a Steampod kiegészítő termékeit is:

  • Hajszárítás előtt ajánlott a hajsimító tej vékonyszálú hajra, vagy a hajsimító Steampod krém vastagszálú hajra. A Steampod tápláló krém és tej Pro-keratinos termék, ami a pára hatására aktiválódik és szívódik be a hajba. Nemcsak hajegyenesítő és hővédő hatással rendelkezik, hanem megerősíti a haj szerkezetét, táplálja, és fényessé varázsolja anélkül, hogy elnehezítené azt.

Használatuk: vigyünk fel egy kis adagot a törölköző száraz hajra, majd egyenletesen oszlassuk el. Ha igazán sima hatást szeretnénk elérni, akkor két részletben is felvihetjük, majd hajszárítás után alkalmazzuk a Steampod hajformázót.

 

  • A folyamat utolsó lépése a hajvégápoló Steampod szérum felvitele a hajra, ami lezárja, puhítja a hajvégeket. Tipp: a Steampod szérum akár a hajápoló krémmel vagy tejjel keverve is felvihető, így biztosít további védelmet az igénybe vett haj számára.

Akik szeretnének egy egyszerűbb és gyorsabb hajformázási megoldást, a Steampod nagyszerű választás lehet, hiszen egyszerűen használható és kompakt méretű, így könnyen tárolható és szállítható. A Steampod többféle hőmérsékleti beállítással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy az eszközt a saját hajának típusának megfelelően állítsa be.  Ennek köszönhetően a Steampod segít a haj gyors és hatékony formázásában, valamint a haj ápolásában, anélkül, hogy károsítaná azt.