JutaVit Collagén+Hialuron Komplex Epres Kollagén Por 400gr

JutaVit Collagén+Hialuron Komplex Epres Kollagén Por 400gr
Cikkszám: #40041
6 189 Ft
15 472,50 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
doboz
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 41 (csak regisztrált vásárlóknak)
JutaVit Collagén+Hialuron Komplex Epres Kollagén Por 400gr
Termék leírás
A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén, a Peptan®, nagy tisztaságú, természetes marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak, a csontozat, a porcok és a fogíny normál állapotának, működésének fenntartásához. A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez. A cink hozzájárul a normál csontozat és körmök fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen (cink-oxid) vegyületek.

Felnőtteknek napi 1 púpozott mérőkanálnyi mennyiséget (12,9g) 250ml vízben keverjen és fogyasszon el. 31 adag/tasak.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
400 g
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Béláné2022.03.06. 17:2255555