Aroms Natur Lipoforte Zsírégetést segítő kapszula 60db

Aroms Natur Lipoforte Zsírégetést segítő kapszula 60db
Cikkszám: #40130
13 769 Ft
417,24 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 91 (csak regisztrált vásárlóknak)
Aroms Natur Lipoforte Zsírégetést segítő kapszula 60db
Termék leírás
Termogén hatással rendelkező diétás étrendkiegészítő, stimuláns zsírégető SVETOL zöld kávéval, a keserűnarancs kivonatából nyert szinefrinnel, nyírfalevél kivonattal, articsóka levél kivonattal és a krómmal, amelyek hozzájárulnak az éhségérzet csökkentéséhez, az alapanyagcsere növeléséhez, segíti megakadályozni a zsír felszívódását és serkentheti a zsír anyagcserét a májban, veseműködés szabályozó, vízhajtó hatással bír, és mindemellett hozzájárul a narancsbőr enyhítéséhez.
Adagolása: 60 napon át napi 3 kapszula étkezések előtt.

Összetevők: Svetol® [koffeinmentes zöld kávébab kivonat (Coffea robusta L.) amiből 50% polifenolok, 45% klorogénsav, kukoricakeményítő (tömegnövelő), nyírfalevél száraz kivonata (Betula alba L.), narancs kivonat (Citrus aurantium L.) 2% szinefrinben, articsóka levél kivonat (Cynara scolymus L.), magnézium-sztearát (csomósodásgátló szer), króm-klorid rizsfehérje-hidrolizátumban
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva tartandó! Fogyasztása nem ajánlott ismert betegség, valamint gyógyszerszedés esetén, illetve gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára. A termék szedése előtt konzultáljon orvosával! Tárolja száraz, hőtől és közvetlen napfénytől védett helyen.
Kiszerelés: 60 db kapszula (33,6g)
Tulajdonságok
Kiszerelés:
33 l
Funkció:
Étrendkiegészítők
Termékcsalád:
Nutricosmetics
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!