Aroms Natur Urbandepur Méregtelenítést segítő ital Menta-citrom íz 500ml

Aroms Natur Urbandepur Méregtelenítést segítő ital Menta-citrom íz 500ml
Cikkszám: #40135
13 599 Ft
27 198 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 90 (csak regisztrált vásárlóknak)
Aroms Natur Urbandepur Méregtelenítést segítő ital Menta-citrom íz 500ml
Termék leírás
Kellemes menta-citrom ízesítésű, méregtelenítést elősegítő étrendkiegészítő NUTRIROSE® oldható élelmi rosttal, Chlorella algával és B2-Vitaminnal, melyek hozzájárulnak a zsírsejtekben lerakódott nehézfémek kivezetéséhez, a fogyás hosszútávú stagnálásának megelőzéséhez, a megfelelő emésztéshez. A méregtelenítő és antioxidáns hatása révén ideális étrendkiegészítő a bőröregedés belsőleg történő megelőzése, illetve a bőr egészségének támogatására.
Adagolása: Fogyasztás előtt felrázandó! Napi 20ml (10ml reggel + 10ml este) fél pohár smoothie-ba, gyümölcslébe vagy vízbe keverve. Időszakos intenzív 23 napos kúra: 8 napon át 25+25ml, majd 15 napon át (10+10ml) vagy ameddig az üveg tartalma el nem fogy.

Összetevők: Víz, glicerin (stabilizátor), NUTRIOSE® (részlegesen hidrolizált kukorica oldható rostanyagai), zöld mikroalga por (Chlorella vulgaris), citromsav (savasságszabályozó), gumiarábikum és xantángumi (sűrítők), kálium-szorbát (tartósítószer), menta, citrom ízesítés, B2-Vitamin
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva tartandó! Fogyasztása nem ajánlott ismert betegség, valamint gyógyszerszedés esetén, illetve gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára. A termék szedése előtt konzultáljon orvosával! Tárolja száraz, hőtől és közvetlen napfénytől védett helyen.
Kiszerelés: 500 ml
Tulajdonságok
Kiszerelés:
500 ml
Funkció:
Étrendkiegészítők
Termékcsalád:
Nutricosmetics
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!