JutaVit Biotin (B7) 900mcg Tabletta 100db

JutaVit Biotin (B7) 900mcg Tabletta 100db
Cikkszám: #40030
2 390 Ft
23,90 Ft / db
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 15 (csak regisztrált vásárlóknak)
JutaVit Biotin (B7) 900mcg Tabletta 100db
Termék leírás
A B7-vitamin hozzájárulhat az idegrendszer és az agy normál működéséhez, segíthet a haj, bőr, köröm egészségében.

B7-vitamin
A B7-vitamin a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjéhez nélkülözhetetlen enzimalkotó. A biotin (B7 vitamin) a zsírsavak előállításában és átalakításában vesz részt, előállítja a glükózt és átalakítja az aminosavláncokat. A haj és a körmök egészséges növekedéséhez is szükséges, hiányában erős hajhullás, körömtöredezés léphet fel. Elsősorban antibiotikumok szedésekor jelentkezik biotinhiány, mert a hasznos bélbaktériumok elpusztulásával a biotin előállítását is nehezen végzi el a szervezet. Hiányakor a fokozott hajhullás mellett bőrgyulladás, a koleszterinszint megugrása, étvágytalanság és depresszió alakulhat ki. Pótlása mellett probiotikumot is érdemes fogyasztani a bélflóra egészséges helyreállításához.

Vitaking Biotin 900mcg tabletta
B7-vitaminként is ismerjük.

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a biotin hiánybetegsége ritkán fordul elő. Az egészséges bélflóra a napi szükséges mennyiség többszörösét is képes előállítani. Ugyanakkor számos emésztési rendellenesség, szélsőséges diéta vagy tartós antibiotikum kezelés hatására felléphet a hiánya.

A biotin szerepet játszik az egészséges sejt-növekedésben, valamint a szervezetünk teljes anyagcseréjében.

A biotin megtalálható számos kozmetikai termékben, amit a haj, a köröm és a bőr kezelésére fejlesztettek ki. Gyakran ajánlják étrend-kiegészítőként is a haj, a bőr és a köröm erősítésére.

A biotin számos nyers ételben megtalálható. 100 fok feletti hőmérsékleten elbomlik, emiatt a főtt ételekben előfordul, de magasabb hőmérsékleten sültekben nem. Jelentős biotin-tartalmú étel a mángold, nyers tojássárgája, a máj és a leveles zöldségek. Felszívódását és hasznosulását befolyásolják az ételben megtalálható fehérjék. Például a nyers tojás fehérjéje teljesen semlegesíti a sárgájában található biotint.

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!