JutaVit C-Vitamin 1500mg +Csipkebogyó+Acerola+D3 vitamin+Cink Kapszula 100db

JutaVit C-Vitamin 1500mg +Csipkebogyó+Acerola+D3 vitamin+Cink Kapszula 100db
Cikkszám: #39667
3 409 Ft
17 755,21 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 22 (csak regisztrált vásárlóknak)
JutaVit C-Vitamin 1500mg +Csipkebogyó+Acerola+D3 vitamin+Cink Kapszula 100db
Termék leírás
Jutavit C-vitamin 1500mg + D3-vitamin + Cink tabletta – 100db

Növeli a stressztűrő képességet, legyen az fizikai vagy pszichés stressz, védelmet nyújthat a szervezet egészséges, normális működéséhez, a pajzsmirigy munkájának segítségével pedig a fáradtságérzetet is csökkenti. C-vitamin étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyóval, csipkebogyó és acerola kivonattal.

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

D-vitamin
A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

Csipkebogyó
Legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. Kiváló immunerősítő, influenzajárványok megelőzésre, náthás és lázas megbetegedések, legyengült állapotok esetén ajánlják rendszeres fogyasztását. Serkenti a mellékvesék és a máj működését is, hatékony méregtelenítő. Kíméletes hashajtóként és vizelethajtóként alkalmazható, illetve vesekő, vesehomok természetes kezelésére, kihajtására. Főzete külsőleg és belsőleg egyaránt használható nehezen gyógyuló sebeknél, fertőzéseknél. Magas magnéziumtartalma hozzájárul a szív-és érrendszeri betegségek és a keringési zavarok gyógyításához.

Acerola
Az acerola C-vitamin-tartalma több mint 50-szerese a narancsénak, az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin-forrás. Igen erős antioxidáns tulajdonságával a betegségek megelőzésében lehet nagyon eredményes, különösen az őszi-téli influenzás időszakot megelőzően érdemes elkezdeni rendszeres fogyasztását. Hosszabb betegségek vagy műtétek utáni lábadozáskor rendkívül hatékonyan támogatja a szervezet gyors helyreállását, az egészség visszaszerzését. Leviszi a lázat, kiváló vizelethajtó, méregtelenítő, segít egészségesen tartani a májat és a vesét, gyorsan gyógyítja a sebeket. Fogyasztása diabéteszeseknek, máj- és tüdőbetegeknek is javasolt.

Jutavit C-vitamin 1500 mg tabletta
Összetétel (1 tabletta):
C-vitamin 1500 mg
D3-vitamin 10 µg
Cink 15 mg
Csipkebogyó 10 mg
Acerola kivonat 10 mg
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
192 g
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Imréné2022.06.12. 08:5155555
Szuper termék, szeretem!