JutaVit C-Vitamin 1500mg +Csipkebogyó+Acerola+D3 vitamin+Cink Kapszula 100db

JutaVit C-Vitamin 1500mg +Csipkebogyó+Acerola+D3 vitamin+Cink Kapszula 100db
Cikkszám: #39667
3 409 Ft
17 755,21 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 22 (csak regisztrált vásárlóknak)
JutaVit C-Vitamin 1500mg +Csipkebogyó+Acerola+D3 vitamin+Cink Kapszula 100db
Termék leírás
Jutavit C-vitamin 1500mg + D3-vitamin + Cink tabletta – 100db

Növeli a stressztűrő képességet, legyen az fizikai vagy pszichés stressz, védelmet nyújthat a szervezet egészséges, normális működéséhez, a pajzsmirigy munkájának segítségével pedig a fáradtságérzetet is csökkenti. C-vitamin étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyóval, csipkebogyó és acerola kivonattal.

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

D-vitamin
A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

Csipkebogyó
Legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. Kiváló immunerősítő, influenzajárványok megelőzésre, náthás és lázas megbetegedések, legyengült állapotok esetén ajánlják rendszeres fogyasztását. Serkenti a mellékvesék és a máj működését is, hatékony méregtelenítő. Kíméletes hashajtóként és vizelethajtóként alkalmazható, illetve vesekő, vesehomok természetes kezelésére, kihajtására. Főzete külsőleg és belsőleg egyaránt használható nehezen gyógyuló sebeknél, fertőzéseknél. Magas magnéziumtartalma hozzájárul a szív-és érrendszeri betegségek és a keringési zavarok gyógyításához.

Acerola
Az acerola C-vitamin-tartalma több mint 50-szerese a narancsénak, az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin-forrás. Igen erős antioxidáns tulajdonságával a betegségek megelőzésében lehet nagyon eredményes, különösen az őszi-téli influenzás időszakot megelőzően érdemes elkezdeni rendszeres fogyasztását. Hosszabb betegségek vagy műtétek utáni lábadozáskor rendkívül hatékonyan támogatja a szervezet gyors helyreállását, az egészség visszaszerzését. Leviszi a lázat, kiváló vizelethajtó, méregtelenítő, segít egészségesen tartani a májat és a vesét, gyorsan gyógyítja a sebeket. Fogyasztása diabéteszeseknek, máj- és tüdőbetegeknek is javasolt.

Jutavit C-vitamin 1500 mg tabletta
Összetétel (1 tabletta):
C-vitamin 1500 mg
D3-vitamin 10 µg
Cink 15 mg
Csipkebogyó 10 mg
Acerola kivonat 10 mg
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
192 g
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Viktória2024.06.30. 09:1655555
Imréné2022.06.12. 08:5155555
Szuper termék, szeretem!