Jutavit Laktáz Enzim 4500 FCCU Kids Gyermekeknek Tasakos 30db

Jutavit Laktáz Enzim 4500 FCCU Kids Gyermekeknek Tasakos 30db
Cikkszám: #40061
1 349 Ft
44,97 Ft / db
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 8 (csak regisztrált vásárlóknak)
Jutavit Laktáz Enzim 4500 FCCU Kids Gyermekeknek Tasakos 30db
Termék leírás
Jutavit Laktáz enzim Kids tasak
A laktóz intolerancia egy emésztési zavar, a laktózérzékeny emberek nem tudják megemészteni a tejcukrot. Az ehhez szükséges laktáz enzimből nem termelődik elegendő a szervezetben.

Laktáz
A laktáz egy enzim, mely a vékonybélben megtalálható. A laktóz, vagyis a tejcukor megemésztéséhez elengedhetetlenül fontos szerepe van, ugyanis a laktáz az emésztés első fázisában szőlőcukorra és galaktózra bontja a laktózt. Amennyiben a bélben hiányzik vagy mennyisége nem elégséges, az laktózintoleranciát okoz. A szervezet nem tudja átalakítani és hasznosítani, így a tejcukor emésztetlenül jut a vastagbélbe, ahol a vastagbél baktériumai bontják le, ezáltal gázosodást és hasmenést okoznak. Tejcukor érzékenység esetén javasolt a laktáz fogyasztása. A laktóz mentes élelmiszerek nagy része laktáz enzim hozzáadásával készül, ezáltal az emésztés első fázisa már a szervezeten kívül megtörténik.

Jutavit Laktáz enzim Kids tasak
A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik a laktóz bontó enzim vagy, ha ennek a termelődése nem megfelelően működik. Ilyenkor fellépő tünetek a puffadás, görcsös hasi fájdalom, hasmenés, émelygés vagy rossz közérzet. A laktózérzékenység vagy laktózintolerancia a laktóz, egy a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukorféle lebontásának a képtelensége. Laktáz enzimet tartalmazó speciális, gyógyászati célra szánt tápszer laktóz emésztési nehézségekben szenvedő gyermekek részére.

Adagolás:
Gyermekeknek étkezésenként 1 tasak, felnőtteknek étkezésenként 1-5 tasak fogyasztása ajánlott, a bevitt tejcukor mennyiségétől függően. Egy tasakban lévő laktáz enzim átlagosan 10 g tejcukrot (laktózt) képes lebontani, amely hozzávetőleg 2 dl tehéntejnek felel meg. Kérjük a tasak tartalmát maximum 35°C-os vízben feloldani és közvetlenül étkezés előtt elfogyasztani.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!