JutaVit Porc-Csont-Izom Komplex 9 Aktív Összetetővel Tabletta 120db

JutaVit Porc-Csont-Izom Komplex 9 Aktív Összetetővel Tabletta 120db
Cikkszám: #40067
3 899 Ft
32,49 Ft / db
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 25 (csak regisztrált vásárlóknak)
JutaVit Porc-Csont-Izom Komplex 9 Aktív Összetetővel Tabletta 120db
Termék leírás
Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel. Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt és rezet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Emelt hatóanyaggal!

Mozgásszerv rendszerünk aktív és passzív részből áll. A passzív részt a csontvázrendszerünk és az ízületek alkotják. Testünk mozgását az ízületek teszik lehetővé, melynek fontos eleme a csontok végeit védő porcszövet. A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melynek rugalmassága szorosan függ a porcsejtek által termelt sejt közötti állomány víztartalmától.

A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található, nagy tisztaságú természetes kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. Az OptiMSM a harminc éves tapasztalattal rendelkező, amerikai Bergstrom Nutrition által gyártott természetes eredetű MSM.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A mangán, a cink és a kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.

Adagolás:
Felnőtteknek napi 3×1 filmtabletta folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. A termék szedése alatt sok folyadék (minimum 2 liter naponta) bevitele ajánlott. Javasolt a tablettákat étkezés közben vagy után bőséges folyadékkal lenyelni.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!