Ambi Pur Textilfrissítő - Thai Orchidea 500ml

Ambi Pur Textilfrissítő - Thai Orchidea 500ml
Cikkszám: #37358
1 299 Ft
2 598 Ft / l
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 8 (csak regisztrált vásárlóknak)
Ambi Pur Textilfrissítő - Thai Orchidea 500ml
Termék leírás
Fedezd fel Ázsia szépségét a Thai Orchid illattal, amely az egzotikus virágok páratlan illatkeverékére épül, és amelyben az orchidea illata idézi fel a természet harmóniáját és egyensúlyát.
Az Ambi Pur textilfrissítő friss illatot kölcsönöz az olyan szöveteknek, amelyeket nem tehetsz be a mosógépbe: ülőgarnitúra huzatok, függönyök vagy szőnyegek.
A mindennapok során folyamatosan jelen lévő szagok(főzés, füst, testszagok, házi kedvencek által hagyott szagok, penész, állott szag) beivódnak a szövetekbe az otthonodban, és idővel fokozatosan visszajutnak a levegőbe.
Az Ambi Pur textillatosító technológiája, eltávolítja a szagokat, megszünteti még a szövetekbe makacsul beivódott szagokat is (és megakadályozza a visszatérését) és végül kellemes hosszantartó illatot biztosít.
Az Ambi Pur textilillatosító kettős hatással rendelkezik : megszünteti a szagokat és frissít.
Az Ambi Pur textilillatosítót akármikor használhatod otthonodban, hogy kellemes és friss illatot biztosíts, így Téged és vendégeidet mindig finom illat fogadja.
Próbáld meg az Ambi Pur Fabric használatát minden napi teendőid közzé tenni.
Használd a sprayt minden szoba függönyein, szőnyegein és a levegőben.
Használd kanapékon, függönyökön, szőnyegeken, ágyneműkön, autóban, házi kedvencek kedvenc helyein, ruhákon, sport táskákra és anyag cipőkre.
Egyszerű használat.
Másodperceken belül hatásos.
Tartalma 500 ml..

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
500 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Boglárka2022.05.30. 05:1655555
Dzsenifer2022.02.10. 08:1255555
Nikolett2022.01.24. 12:4655555
Lili2021.10.04. 16:2255555