Pure Secret Légfrissítő és textil illatosító – 250ml PURE865436

Pure Secret Légfrissítő és textil illatosító – 250ml PURE865436
Cikkszám: #36848
879 Ft
325,56 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 5 (csak regisztrált vásárlóknak)
Pure Secret Légfrissítő és textil illatosító – 250ml PURE865436
Termék leírás
Egzotikus, mediterrán illat a kalandvágyóknak. Ez a citrusos, gyümölcsös illat egy pillanat alatt elrepít egy egzotikus helyre.Ha szeretnéd a mindennapjaidat mediterrán hangulatban eltölteni, akkor válaszd a Secret parfüm illatot! Alkalmas dohány, háziállatok, füst, szemét és más szerves anyagok szagtalanítására, továbbá felhasználható függönyök, kárpitok, szőnyegek és ruhák illatosítására, frissítésére is. A textilre permetezett illatanyag hosszantartó kellemes illatot biztosít. Környezetkímélő, hajtógáz nélküli. Vízbázisú aeroszol, mely nem tartalmaz hajtógázt. Szagsemlegesítő hatásával biztonságosan, hatékonyan szagtalanít ezáltal otthona visszanyeri kellemes légkörét.

A termék nem tartalmaz allergén anyagot.

Használat:
1. Használat előtt fordítsd el a biztonsági kapcsolót.
2. Legalább 30 cm távolságra tartsd a felületektől.
3. A terméket tartsd arccal ellentétes irányban és legalább háromszor húzd meg a kart, hogy a termék működésbe lépjen.
4. A tökéletes permet elérése érdekében tartsd a terméket függőlegesen és minden fújás alkalmával határozottan húzd meg a kart.
5. Ha textilen kívánod használni, először próbáld ki egy kisebb, kevésbé látható felületen, hogy nyomot hagy-e?
6. Nem használható vinyl, selyem- vagy bőrfelületeken; kerüld a termék ezen felületekkel történő érintkezését!

Figyelmeztetés: Vigyázz arra, hogy a kifújáskor a permet szembe, közvetlenül emberekre, élelmiszerre, italokra ne kerüljön. Ha szembe kerül, bő vízzel öblítsd ki. Használat előtt tegyél színpróbát. Gyermekek elől elzárva tartandó..

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
2.7 l
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Mónika2021.09.16. 08:3455555