Lenor Öblítő - Morning Dew - Parfumelle 1420ml

Lenor Öblítő - Morning Dew - Parfumelle 1420ml
Cikkszám: #37373
1 499 Ft
1 055,63 Ft / l
Nem rendelhető
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 9 (csak regisztrált vásárlóknak)
Lenor Öblítő - Morning Dew - Parfumelle 1420ml
Termék leírás
A Lenor textilöblítő hosszantartó frissességet kínál: a friss ágynemű élménye minden éjjel, akár 1 héten át. A legújabb trendek által inspirált Morning Dew mesterien ötvözi magában a kerti szegfű, a jázmin, a narancsvirág és az ilang-ilang illatát. A víz tisztasága és a fehér virágok illata által ihletett Morning Dew átjárja a szöveteket, és hosszan tartó, tiszta és friss illatot kölcsönöz a ruháknak. Egészítse ki kedvenc Lenor öblítőjének illatát: használja együtt a mosáshoz adható Lenor Unstoppables parfümgyöngyökkel!

Friss ágynemű minden éjjel, akár 1 héten át
Hosszantartó frissesség
Textilöblítő a kerti szegfű, a jázmin, a narancsvirág és az ilang-ilang illatának remekbe szabott harmóniájával
Puha és kényelmes tapintásúvá varázsolja a ruhákat
Segít a ruhák állapotának megőrzésében
Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást.
Lerövidíti a száradási időt és mérsékli a ruhák elektrosztatikus feltöltődését

A folyékony textilöblítok növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblítő használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használja a terméket: - gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek „tuzálló”. jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblíto használata csökkentheti a tűzállóságot. - bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír). Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Textilöblítő koncentrátum. Isoeugenol -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki..

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1.42 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!