Silan Öblítő - Dreamy Lotus - Ábrándos Lótuszvirág 1364ml

Silan Öblítő - Dreamy Lotus - Ábrándos Lótuszvirág 1364ml
Cikkszám: #48248
2 090 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 13 (csak regisztrált vásárlóknak)
Silan Öblítő - Dreamy Lotus - Ábrándos Lótuszvirág 1364ml
Termék leírás
A Silan Aromatherapy Dreamy Lotus öblítő nemcsak nagyon puhává teszi a ruhaneműt, hanem hosszan tartó kellemes illatot ad neki.

Silan – A kis luxus, amivel kényeztetem magam.

A Silan története 1965-ig nyúlik vissza, amikor a Silan először jelent meg a. A Henkel a durva és kemény ruhaneműk száműzésével puha mosodai élményt ígért fogyasztóinak. Az 1970-es évek közepén az emberek hamar rájöttek, hogy a Silan valójában nem csak lágyítja a ruhákat, hanem kidolgozott és friss illatával kellemes illatúvá is tette ezeket.

Mivel egyre többen szenvednek nagyon érzékeny bőrtől, a Silan alkalmazkodott ezekhez a fogyasztói igényekhez, és 2004-ben megalkotta a nagyon puha és enyhe textúrájú Silan Skin Sensitive-t. Jó bőrkompatibilitása miatt vezető bőrgyógyászok ajánlják, és szintén alkalmas a baba érzékeny bőrére. Egy évvel később, 2005-ben a Silan piacra dobta a Vernel Aroma Therapy termékcsaládot, amely válogatott illóolajaival egyedülálló kényeztető élményt nyújt az érzékeknek.

A Silan termékekhez tartozó puhaság mellett az Aroma Therapy termékek célja, hogy jótékony hatást gyakoroljanak a testre és a lélekre a ruhák viselése közben. Ma a Silan fő termékpalettája a klasszikust, az érzékenyt és aromaterápiát tartalmazza.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!