Parodontax fogkrém 75ml Gum & Sensitivity & Breath Whitening

Parodontax fogkrém 75ml Gum & Sensitivity & Breath Whitening
Cikkszám: #42531
2 199 Ft
29 320 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 14 (csak regisztrált vásárlóknak)
Parodontax fogkrém 75ml Gum & Sensitivity & Breath Whitening
Termék leírás
Ínyproblémák
Fogérzékenység
Rossz lehelet
Mindennapi használatra szánt fluoridos fogkrém
Tudományosan bizonyítottan az ínyproblémákat, fogérzékenységet és a rossz leheletet célozza. A baktériumok felhalmozódása az íny mentén ínyproblémákhoz vezethet. Az ínyproblémák rossz lehelethez és az alatta lévő fogfelszín feltárulásához vezethetnek, így az védtelen marad a fogérzékenység ellen. A parodontax Gum+ Sensitivity & Breath tudományosan bizonyítottan nem csak az ínyproblémák leküzdésében segít, de a rossz leheletet és a fogérzékenységet is kezeli, amelyet az ínyproblémák okozhatnak. Folyamatos használat mellett véd az ínyproblémáktól, a fogérzékenységtől és a rossz lehelettől. Folyamatos használat mellett véd az ínyproblémáktól, a fogérzékenységtől és a rossz lehelettől. A lepedékbaktériumokat mélyen a fogak között veszi célba.
Segít megelőzni a fogérzékenységet egy védőréteg kialakításával
Semlegesíti a rossz leheletet okozó baktériumokat
Az egészséges ínyért & erős fogakért
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
75 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!