Alpecin Sampon Kettős hatás hajhullás és korpásodás ellen 200ml

Alpecin Sampon Kettős hatás hajhullás és korpásodás ellen 200ml
Cikkszám: #39250
3 990 Ft
19 950 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 26 (csak regisztrált vásárlóknak)
Alpecin Sampon Kettős hatás hajhullás és korpásodás ellen 200ml
Termék leírás
A két leggyakoribb probléma a fejbőrrel kapcsolatban éppen a férfiakat érinti: a hajhullás és a korpa. A Dr. Wolff kutatási program olyan sampont fejlesztett ki, ami mindkét problémával eredményesen veszi fel a harcot: az Alpecin Kettős Hatású sampont.

Miért Kettős Hatású?

1. Hatás:
A Kettős Hatású sampon az első lépésben fellazítja az elkérgesedett szarusejteket, és alaposan megtisztítja a fejbőrt a korpától. A két hatékony korpaellenes anyag – a szalicilsav és a pirokton-olamin – kombinációja bőrgyógyászati szempontból javasolt, mivel tartalmazza a felületi korpaképződés valamennyi, dermetológiailag releváns aspektusát, amelyek a következők:

- a korpa kíméletes eltávolítása
- gyulladásgátló hatás
- oxidáció-gátló hatás, azaz az ellenálló képesség növelése
- antimikróbás tulajdonságok

2. Hatás:
Ha a fejbőr mentesül a korpától, akkor szabaddá válik az út a koffein-komplex előtt. Az Alpecin Kettős Hatású sampon jelentős mértékben tartalmaz koffeint, ami már a hajmosás alatt egészen a hajhagymákig jut el. Már 2 perc hatásidő után is kimutatható. Az összetevő a hajhagymákban 24 órás depót képez, és így védi a hajhagymákat a hajnövekedés túl korai csökkenésével szemben.Az Alpecin Kettős Hatású sampon bőrgyógyászati tesztelése (Dermaconsult bőrgyógyászati készítményeket vizsgáló társaság)

A vizsgálatot húsz 18 és 55 év közötti, fokozott fejbőr-korpásodásban szenvedő férfi bevonásával végezték el. A fejbőr állapotát és a közvetlenül a fejbőrön kifejtett korpaképződést speciális kameratechnikával rögzítették, majd a vizsgálat befejezése után következett a képek kvantitatív osztályozása. A vizsgálati alanyoknak egy kérdőív kitöltésével lehetőségük volt arra, hogy személyes véleményüket is megosszák. A korpamennyiség kvantitatív kiértékelése kimutatta, hogy az észlelhető teljes korpamennyiség nagymértékben csökkent a kettős hatású alpecin sampon 6 hetes használata során. A korpásodás elleni hatás szubjektív megítélése is megerősítette a kvantitatív eredményeket. Ennek értelmében a készítményt alkalmazók véleménye szerint is jelentős mértékben csökkent a korpaképződés.


Hatóanyagok leírása

- szalicilsav: antimikróbás hatású, és megakadályozza az új korpa keletkezését a fejbőrön, valamint kíméletesen választja le a legfelső korparéteget
- pirokton-olamin: antimikróbás hatású, és megakadályozza az új korpa keletkezését a fejbőrön
- koffein-komplex: aktiválja a hajhagymákat, meghosszabbítja a haj növekedési fázisát, és serkenti a haj növekedését
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
200 ml
Hajtípus:
Minden
Hatás:
Tisztító, hajhullás elleni
Fejbőrtípus:
Korpás
Funkció:
Sampon
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Anikó2022.08.07. 07:2355555