Eredeti Aloe Vera Sport Hűsítő gél 3in1 125ml

Eredeti Aloe Vera Sport Hűsítő gél 3in1 125ml
Cikkszám: #38922
1 199 Ft
11 990 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 7 (csak regisztrált vásárlóknak)
Eredeti Aloe Vera Sport Hűsítő gél 3in1 125ml
Termék leírás
Intenzív hűsítő és nyugtató hatású olajmentes gél kámforral és mentollal. Ajánljuk sportolás vagy megterhelő fizikai munkavégzés után a bőr ápolására és a kifáradt izmok felfrissítésére. Felélénkíti a fáradt testrészeket, ezért enyhítő hatású lehet izomláza és izomgörcs megelőzésére, fájó testrészek (derék, hát, váll, láb) frissítésére. Egyes összetevők gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásukról ismertek. Aloe Vera tartalmának köszönhetően regenerálja és nyugtatja a bőrt, míg a kamilla nyugtató hatású. A készítmény gél állagának köszönhetően bedörzsölés közben könnyen beszívódik, így azonnal segít enyhíteni a fáradtságérzetet és az izomlázat. Használat után a bőr nem lesz zsíros tapintású, és a ruhán sem hagy foltot.

Használat: Vigye fel a gélt a test érintett területeire és körkörös mozdulatokkal masszírozza be. Rövid időn belül hűsítő, nyugtató érzés figyelhető meg. Gyorsabb regeneráció érdekében alkalmazza naponta 3-4 alkalommal.

Aktív anyagok: kámfor, mentol, aloe vera, árnika, kamilla, hamamelisz

Ásványi olaj-, szilikon olaj-, parabén- és színezékmentes!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
100 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Ildikó2022.08.06. 07:1455555