Domestos WC Tisztító és Víkőoldó Ultra White 750ml

Domestos WC Tisztító és Víkőoldó Ultra White 750ml
Cikkszám: #39505
990 Ft
1 320 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 6 (csak regisztrált vásárlóknak)
Domestos WC Tisztító és Víkőoldó Ultra White 750ml
Termék leírás
Használati tanácsok: Gyerekbiztos kupak! Kinyitás: Nyomja be a kupak szélén található kiemelkedést, majd csavarja az óramutató járásával ellentétes irányba. Használat után: helyezze vissza a kupakot és csavarja az óramutató járásával megfelelő irányba, amíg egy kattanást nem hall. Hígítás nélküli fertőtlenítéshez: - WC kagylók: fecskendezze a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyja hatni 30 percig. A még jobb hatás és a szennyeződések eltávolítása érdekében hagyja hatni éjszakára. - Mosdókagylók/kádak/mosogatók: fecskendezze a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyja hatni 30 percig, majd alaposan öblítse le. Hígítva fertőtlenítéshez: - Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék, élelmiszerrel érintkező felületeken): 180ml Domestos / 5 liter víz. Hagyja a felületre rászáradni. Ne használja hígítás nélkül a padlón! Élelmiszerrel érintkező felületekről 60 perc után vízzel alaposan öblítse le. Erősen szennyezett felületek esetében a fertőtlenítés előtt távolítsa el a szennyeződést. - Mosogatókendők, szivacsok: oldjon fel 90ml Domestost 2,5l vízben, áztasson 60 percig. Hígítva fehérítéshez: - Adjon 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyja ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítse ki. Mindig műanyag edényt használjon. Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is. 1kupak= 15 ml. A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
750 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Erzsébet2021.08.13. 06:2455555