Pivot Point Babafej Emberi haj - Giovanni - Szakállas

Pivot Point Babafej Emberi haj - Giovanni - Szakállas
Cikkszám: #35632
110 990 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 739 (csak regisztrált vásárlóknak)
Pivot Point Babafej Emberi haj - Giovanni - Szakállas
Termék leírás
Szemléltető babafej. Fiú. Szakállas. 100% emberi haj. Sötét barna. Vállas. Verseny szemléltetőfej.

Pivot Point szemléltetőfejek nagy választékban kaphatók többféle színben, fazonban, hajhosszal, hasonlóan a különböző vendégekhez. Ugyanolyan körültekintéssel bánj a babafejjel ahogyan a vendégeiddel tennéd. A következő használati utasítások segítenek maximálisan meghosszabbítani az élettartamát oktató babafejednek a Pivot Pointtól.

TÁROLÁS:

Ne tedd nedvesen műanyag zacskóba, hogy elkerüld a penészesedést vagy bebüdösödést!

Kerüld a túlzott hőmérséklet változást/ ne hagyd a babafejet vagy alkatrészeit olyan helyen ahol túlzott hőség vagy meleg van hosszú ideig mint például a kocsiban vagy olyan szekrényben ahol ventilátor / számítógép levegőztetés működik.

TISZTÍTÁSA:

Mosása nem lúgos kémhatású samponnal, langyos vízzel ajánlott.

Kerüld a kezeddel való gubanctalanítást a tövétől a végéig, használj bontókefét kezd a haj végeken! Öblítsd át langyos vízzel. Használj hajban maradó vagy kiöblítendő kondíciónálót, balzsamot.

Fésüld át ritka fogazatú fésűvel vagy Wet Brush kefével a tarkójától kezd a haj végektől és haladja a hajtő felé. Öblítsd le újra a hajat amennyiben szükséges.

VEGYSZERES KEZELÉS:

Minden esetben végez tesztet egy kisebb tincsen, ugyan úgy mint egy új vendégnél!

FESTÉS/SZÍNEZÉS:

Hajszínváltoztatás előtt, a bababfej arcát, vállát takarjuk le festőkendővel, vagy kenjük be festékeltávolító krémmel hogy megvédjük az elszíneződéstől. Az oxidatív hajfestékek, szőkítők amennyiben beszivárognak a PVC fejbőrbe ronthatnak a hajsűrűségen mivel a főként ha ez hővel is együtt jár, kitágulhat a fejbőr az implantátumnál és ez hajveszteséget okozhat.

TARTOS EGYENESÍTÉS:

Soha ne használj nátrium-hidroxidos terméket göndör hajú babafejre (a göndör hajat tio alapú termékkel készítik)

DAUER:

Használj alkalinos vagy savas dauert a sötét, nem világosított hajon.

Válassz gyengébb dauervizet amely kimondottan, festett, szőkített hajra készült. Dauerolni a nagyon hosszú hajú szemléltetőfejet nem ajánlott!

FORMÁZÁS:

Formázhatod a szokásos módon.

Tupírozni a jak szőrből készült (nagyon világos hajat) nem ajánlott! Hogy könnyebb legyen a formázása puhítható a jak haj, ha 1:1 arányban szőkítőport és 6%-os előhívót viszünk fel a hajra és maximum 10 percig rajta hagyjuk.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!