Remington Kúpvas CI86X5

Remington Kúpvas CI86X5
Cikkszám: #32037
15 990 Ft
RRP ár: 17 990 Ft
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 106 (csak regisztrált vásárlóknak)
Remington Kúpvas CI86X5
Remington Kúpvas CI86X5
Remington Kúpvas CI86X5
Termék leírás
Jellemzők:

Egyedülálló Colour Protect színvédő technológia: intelligens hőmérsékletérzékelő szenzor + újgenerációs kerámia bevonat shea olajos és UV filter védelemmel
Segít megőrizni a festett haj színét és általános állapotát
25-38 mm átmérő a természetes hatású, lágy hullámokért
Szenzor ki-bekapcsoló gomb, LED kijelzés
Integrált digitális kijelző 5 beállítási lehetőséggel: 120 -210 C°
A Grip-Tech bevonat csúszásgátló hatásának köszönhetően a hajformázás könnyebb
Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hőmérséklet véletlenül elállítódjon
30 másodperces, gyors felmelegedés
Elegáns hőálló táska
Automatikus kikapcsolás funkció 60 perc működés után
Biztonsági támaszték
3 méteres körbeforgó vezeték
5 + 1 év garancia
+ 1 év garanciáért online regisztráció:
https://hu.remington-europe.com/term%C3%A9k-regisztr%C3%A1l%C3%A1s



Colour Protect színvédő technológia

Egyedülálló Colour Protect színvédő technológia: intelligens hőmérsékletérzékelő szenzor + újgenerációs kerámia bevonat shea olajos és UV filter védelemmel. Imádsz beach hullámokat, texturált copfot vagy hollywoodi stílusú loknikat kialakítani, de aggodalommal tölt el, hogy a frizura magas hőmérsékleten történő elkészítése elősegíti a hajszíned kifakulását? Most már nem kell emiatt aggódnod, mert az egyedülálló Colour Protect színvédő technológiát alkalmazó Advanced Colour Protect kúpvas használata biztosítja, hogy a loknijaid árát ne a hajszíneddel kelljen megfizetned. A frizura tökéletes elkészítéshez optimális hőmérsékleten történő hajformázó technológia segít megóvni a festett haj tartós fényét és vibrálását.



Újgenerációs kerámia bevonat sheaolajjal és UV szűrőkkel

A sheaolajjal és UV szűrőkkel impregnált továbbfejlesztett kerámia bevonatnak köszönhetően pofonegyszerű a fürtjeid pompás kondícióban tartása. Minden egyes hullám vagy lokni elkészítése alkalmával olyan mikrokondicionálók jutnak be a hajszálakba, amelyek megőrzik a hajad színét, és fokozzák annak fényét.





Intelligens hőmérsékletérzékelő szenzor

Az intelligens hőmérsékletérzékelő szenzor úgy teszi lehetővé számodra fodrászszalon minőségű frizurák kreálását, hogy eközben a készülék optimális hőmérsékletét folyamatosan szabályozva, a művelet közben végig gondját viseli a hajadnak.



Prémium jellemzők

A 30 másodperces felfűtési időnek és a hőmérsékletet a hajad típusához igazító 5 hőmérséklet fokozatnak köszönhetően még sohasem volt ilyen könnyű a tökéletes megjelenés kialakítása. Legyen szó akár a munkába járáshoz készített természetes, hullámos frizuráról, vagy a barátnőkkel néhány ital elfogyasztásához kreált nagy volumenű, ruganyos loknikról, a kúpvas 25-38 mm-es átmérőjének segítségével szabadon kialakíthatod a legutolsó divat szerinti izgalmas frizurák bármelyikét. A Grip-Tech bevonat csúszásgátló hatásának köszönhetően a feltekert lokni nem csúszik le a felületről, így a haj formázása lényegesen könnyebb.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!