GA.MA Professzionális IQ2 Hajszárító Fekete PH6075.BK

GA.MA Professzionális IQ2 Hajszárító Fekete PH6075.BK
10% kedvezmény
Cikkszám: #44739
129 999 Ft 116 990 Ft
RRP ár: 131 999 Ft
116 990 Ft / db
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 779 (csak regisztrált vásárlóknak)
GA.MA Professzionális IQ2 Hajszárító Fekete PH6075.BK
Termék leírás
Az új GA.MA iQ2 olyan könnyű, mint egy okostelefon, ez erősíti a GA.MA márkát, a folyamatosan fejlődő hajápolási eszközök piacán.
Az extrém könnyedséget az erővel és az elit teljesítménnyel ötvöző új iQ2 a professzionális piac újdonsága.

2022-ben az iQ2 a Cosmoprof Award Hajtermék kategória győztese!

Az iQ mindent tud, amire a fodrászok valaha vágytak”

AZ ÚJ GENERÁCIÓS OKOS HAJSZÁRÍTÓ MÁSODIK TOVÁBBFEJLESZTETT KIADÁSA

MINI MÉRET ÉS SÚLY. DE MAXIMÁLIS ERŐ

Mindössze 0,65 font vagy 294 g, 2000 W teljesítmény.
A szárító TURBO funkcióval rendelkezik, amely növeli a légáramlást, és a motort normál 110 000 ford./perc fordulatszámról 120 000 ford./perc sebességre emeli 30 másodpercre.

VENTURI HATÁS

Megsokszorozza a motor által szállított légáramlást anélkül, hogy extra teljesítményt használna fel és csökkenti a szárítási időt.

ULTRAHATÉKONY HAJSZÁRÍTÓ

Szuperhatékony munkavégzés: a szárítási idő csökkentésével extra energia felhasználása nélkül több ügyfélen dolgozhat ugyanannyi idő alatt. Az intelligens kefe nélküli motor olyan technológiával van felszerelve, amely megnöveli a motor élettartamát. Az egyetlen szárító a piacon készenléti technológiával, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát, csökkentve az energiapazarlást.

ITT A SMART HAJSZÁRÓ, OKOS GUMI ALÁTÉTTEL (SMART PAD) FELSZERELVE

Az iQ2 az egyetlen hajszárító a világon, amely soha nem látott készenléti technológiával vagy intelligens be-/kikapcsolással rendelkezik. A dobozban található GAMA Smart Pad-re helyezve automatikusan kikapcsol, így a stylist kényelmesen dolgozhat, csökkentve az energiapazarlást és növelve a szárítógép hatékonyságát.

A SZÁRÍTÓ ÉLETTARTAMÁT MEGHOSSZABBÍTÓ TISZTÍTÁS

Az iQ2-ben 2 mosható mágnesezett mikroperforált szűrő található, amelyek megakadályozzák, hogy a legkisebb szennyeződés részecskék is lerakódjanak a motorban, és eljussanak a hajba és a fejbőrbe, így nagyobb motorállóságot és egészségesebb hajat biztosítanak.

Az új mágnesezett és mosható szűrők célja, hogy megkönnyítsék a napi tisztítást és karbantartást, amely a maximális teljesítmény biztosításához szükséges a kiterjedt szalonhasználat után, ahol a vegyszerek használata napirenden van.
Az iQ szárítók továbbra is az egyedüliek a piacon, amelyek az intelligens automatikus tisztítás technológiával párosulnak, amely fordított irányba forgatja a motort, segítve a szűrők mélytisztítását.

Care Kit a dobozban található.

OXY ACTIVE TECHNOLÓGIA

Az iQ2 Oxy Active technológiával van felszerelve, amely az aktív oxigén antibakteriális és fiatalító tulajdonságait használja fel, hogy egészségesebb, fényesebb és regenerált hajat garantáljon a kutikulától a hajvégekig, miközben hosszabb ideig tartó színt biztosít.

SZÍNZÁR HATÁS

ANTI FRIZZ

HIDRATÁLJA A HAJAT, ÉS RUGALMASSÁT, FIATALÍTOTTÁ TESZI

TÖKÉLETESEN TUDJA FORMÁLNI A HAJAT AZ EXKLUZÍV KIEGÉSZÍTŐKKEL


VENTURI FÚVÓK

Vadonatúj a styling világában! A GAMA exkluzív szabadalmaztatott Star Shape fúvókát kifejezetten a finom hajra és az érzékeny fejbőrre tervezték. Megismétli a Venturi-effektus erejét, ugyanakkor finoman elosztja a légáramlást a haj védelméért. Ugyanaz az erő, gyengédebb.


2 PROFESSZIONÁLIS KÉTRÉTEGŰ FÚVÓKÁK

A két hagyományos fúvókát kétrétegű kialakítással tervezték, amelyek között légpárnát hoznak létre, amely megakadályozza a külső réteg túlmelegedését, valamint innovatív mágneses csatlakozóval és mechanikus kampóval. Úgy tervezték őket, hogy a stylist agilis és kényelmes munkavégzést biztosítson, lehetővé téve a kiegészítők könnyű cseréjét munka közben, miközben rögzítik a fúvókák helyzetét is, hogy ne mozduljanak el az ecset megérintésekor a fújás közben.


MÉLY DIFFÚZER

Nagy területekre szórja a meleg levegőt, elkerülve a haj kutikulájának károsodását. Megvédi a göndör hajat a göndörödéstől, és a dús haj kezelésére tervezték.

IQ2 technikai jellemzői:



Ultra könnyű: 294 gr
Oxy-Active technológia (Color Lock és Antisztatikus hatás, hidratálja és rugalmassá teszi a hajat)
Venturi hatás (megtöbbszörözi a motor által generált légáramlatot extra energia igénybevétele nélkül, csökkentve a szárítási időt.)
Autómatikus öntisztító funkció és emlékeztető mód
készenlét üzemmód
turbó funkció (30 mp alatt 120000-esmotor fordulatszám)
beépített hőmérséklet érzékelő
7x erősebb teljesítmény (AC/DC motorokhoz képest)
3x hosszabb élettartam
3 méteres kábel
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!