Kiepe Hajvágógép VROOM 6344

Kiepe Hajvágógép VROOM 6344
20% kedvezmény
Cikkszám: #49540
42 990 Ft 34 389 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 229 (csak regisztrált vásárlóknak)
Kiepe Hajvágógép VROOM 6344
Termék leírás
A közelmúltban a Kiepe Professional piacra dobta az új VROOM professzionális nyírógépet , amely a legújabb innovációt képviseli a nyírófelszerelések kínálatában.
Ez a fejlett modell a népszerű Kiepe Fuel készülék továbbfejlesztett változata . A legmodernebb, percenkénti 11 000 fordulatszám elérésére képes motorral erős és stabil teljesítményt biztosít.

Mind az akkumulátoros, mind a csatlakozódugós működéssel ez a készülék nagyfokú sokoldalúságot és mobilitást kínál a használat során. A tápkábel nagyvonalú hossza, 3 méter, rugalmasságot és kényelmet biztosít a használat során.

A továbbfejlesztett STANDARD FADE penge pontos és egyenletes vágást garantál.
A töltőállomást a csomag tartalmazza, a márkalogóba integrált fényjelző pedig egyértelmű tájékoztatást ad a felhasználónak az elérhető töltési szintről.

A 2500 mAh-s Li-Ion Pro akkumulátorral a töltési idő hozzávetőlegesen 80 perc, az akkumulátor működési autonómiája pedig akár a 110 percet is elérheti, így hosszú használatot tesz lehetővé a töltések között.

A szénacélból és titánból készült pengeblokk 0,4-2 mm tartományban állítható, így többféle vágási lehetőséget kínál. Beépített bőrvédő rendszerrel is fel van szerelve a vágások ellen, ami magas szintű biztonságot garantál a használat során.

Elegáns kialakítású, fekete színekben és krómozott előlappal rendelkező készülék további levehető panelekkel is rendelkezik.
A standard készlet 10 db ABS műanyag rácsot tartalmaz, különböző méretekkel 1,5 és 25 mm között.

Alacsony, mindössze 300 grammos súlyával ez a készülék könnyen és kényelmesen használható.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!