Remington Hajsimító S6700 SLEEK & CURL EXPERT

Remington Hajsimító S6700 SLEEK & CURL EXPERT
Cikkszám: #34802
27 299 Ft
RRP ár: 27 499 Ft
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 181 (csak regisztrált vásárlóknak)
Remington Hajsimító S6700 SLEEK & CURL EXPERT
Remington Hajsimító S6700 SLEEK & CURL EXPERT
Remington Hajsimító S6700 SLEEK & CURL EXPERT
Remington Hajsimító S6700 SLEEK & CURL EXPERT
Termék leírás
Remington S6700 Sleek & Curl Expert hajsimító



Jellemzők:

Simít és göndörít funkció
Black Titanium kerámia bevonat: tízszer több kerámia, kétszer kíméletesebb hajformázás*
Digitális hőmérséklet beállítás LCD kijelzővel: 150 - 230oC
Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hőmérséklet véletlenül elállítódjon
Turbo Boost funkció: azonnali legmagasabb hőfok eléréséhez
15 másodperces, gyors felmelegedés
Extra hosszú 110 mm hosszúságú simító lapok
Biztonsági retesz
Automatikus feszültségilleszkedés
Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után
Körbeforgó, 3 méteres vezeték
Hőálló szilikon tok
Garancia: 5 + 1 év
+ 1 év garanciáért online regisztráció:
https://hu.remington-europe.com/term%C3%A9k-regisztr%C3%A1l%C3%A1s

*összehasonlítva a hagyományos kerámia bevonattal



2in1: simít és göndörít

Nem tudsz dönteni, hogy tükörsima, egyenes hajat vagy göndör, hullámos loknikat készíts-e? Nos, akkor a Sleek & Curl Expert lesz az új kedvenc hajformázó eszközöd. A készüléket úgy terveztük, hogy egyaránt könnyedén lehessen vele kisimított és göndör frizurákat elkészíteni.

Extra védelem a hajnak

A Sleek & Curl Expert készülék Black Titanium kerámia bevonata 10-szer több kerámiatartalommal* rendelkezik és 2-szer simább siklást* tesz lehetővé. A lapok erőlködés nélkül siklanak végig a hajadon, így nem kell tartanod a gubancosodástól a hajad simítása vagy göndörítése közben.

Optimális hajformázás

A villámgyors felfűtési idő hatására a készülék 15 másodperc alatt üzemkész, ezért szinte várakozás nélkül elkezdheted a kísérletezést a különböző frizurákkal. Egyszerűen válaszd ki a digitális kijelzőn a hajadhoz megfelelő hőmérsékletet 150°C és 230°C között, majd a hőmérsékletzár funkció használatával rögzítheted a választott értéket. Ha némi többlet hőre van szükséged a frizurád fixálásához, akkor ehhez a turbó funkciót használhatod. A hosszabb, 110 mm-es lapokkal nagyobb területet tudsz lefedni a hajadon simítás közben. A speciálisan ívelt dizájn a hullámosítás és a simítás céljára ideálisan lett kialakítva. Ha végeztél a frizurád tökéletesre formázásával, akkor a lapokat egymáshoz rögzítő zsanérzárat használva könnyen elrakhatod a készüléket.

Hasznos funkciók

Amikor a külsőddel elégedetten elindulsz otthonról, a legkevésbé sem kívánsz aggódni azért, hogy nem kapcsoltad ki a hajsimítódat. Jó hírünk van: a Sleek & Curl Expert készülék 60 perc elteltével automatikusan kikapcsol. A készülékhez hőálló táskát is adunk, így nem kell megvárnod amíg a készülék kihűl, hanem azonnal elpakolhatod és viheted magaddal. A 3 m-es szalonhosszúságú, körbeforgó hálózati kábellel pedig akadály nélkül végezheted a hajad formázását.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!