Remington Ultimate Series F9 Rezgőkéses Villanyborotva XF9000

Remington Ultimate Series F9 Rezgőkéses Villanyborotva XF9000
18% kedvezmény
Cikkszám: #46043
48 990 Ft 39 990 Ft
39 990 Ft / db
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 266 (csak regisztrált vásárlóknak)
Remington Ultimate Series F9 Rezgőkéses Villanyborotva XF9000
Termék leírás
Az elegáns króm, a sötét fekete és a Remington vörös színű részleteket kombináló Ultimate Series F9 rezgőkéses borotva tökéletes megoldás a makulátlan borotválkozásra. Az előző Remington modellhez, az XF8505-höz* képest 33%-al nagyobb vágóteljesítményt* biztosító készülékkel, az arcod simára borotválása még sosem volt ilyen egyszerű.

Az alkalmazott LiftLogic sziták többirányú mintázata lehetővé teszi a bármilyen irányban álló szőrszálak megemelését az optimális vágáshoz. A Hybrid Intercept nyíró a hosszabb szőrszálakat célozza meg és fogja be, míg a Comb&Cut Intercept nyíró az alacsonyan fekvő szőrszálakat vágja le az egyes áthúzások során.

A maximális kényelemről a ConstantContour technológia gondoskodik. A rugalmas sziták és vágófejek gyengéden visszahúzódnak ahogy mozgatod a borotvát az arcod kontúrjain. A határozott állkapcsú és erős arccsontú férfiak vonásaihoz alkalmazkodó Ultimate F9 borotva gondoskodik róla, hogy mindenki élvezhesse a tökéletesen simára borotválás előnyeit.

A 100%-ig vízálló Ultimate Series F9 borotva képes bármilyen borotválkozási rutint könnyűvé és gyorssá változtatni. Lehetővé teszi, hogy zuhanyozás közben borotválkozhass azokon a reggeleken, amikor kifutottál az időből, vagy ápoló szereket, például géleket és habokat is használhass a finomabb és kényelmesebb borotválkozás érdekében.

33% -kal gyorsabb borotválkozás*
Hybrid Intercept technológia: előzetesen levágja a hosszabb szőrszálakat, így azok könnyebben beletalálnak a sziták lyukacskáiba
LiftLogic szita: minden szögből elkapja a szőrszálakat
ConstantContour technológia: rugalmas szitaborítású nyírófej a kényelmes borotválkozásért és maximális kontaktusért
Lítium akkumulátor
60 perc vezeték nélküli használati idő
90 perces töltési idő
5 perces gyorstöltés
LED kijelző: mutatja a hátralevő borotválkozási időtKipattintható pajeszvágó
Automatikus feszültség illeszkedés
Akkumulátoros üzemmód
100% vízálló, száraz és nedves használat
Biztonsági zár
Töltő állvány, tartó táska
Az Ultimate Series F9 borotva a számodra jól megérdemelt vágó teljesítményt biztosítja. Ez a felülmúlhatatlan technológia a Remington korábbi XF8505 modelljéhez viszonyítva négyszeres vágó teljesítmény és 33%-al gyorsabb borotválási teljesítmény* elérését teszi lehetővé számodra.

Az Ultimate Series F9 borotva a borotválkozási rutinodból a lehető legjobbat kihozó LiftLogic szitákat használja. A technológiának köszönhetően a készülék alapos, hatékony borotválkozást biztosít.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!