6.ZERO Take Over csomag - Sun Deluxe

6.ZERO Take Over csomag - Sun Deluxe
38% kedvezmény
Cikkszám: #39230
17 739 Ft 10 990 Ft
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 73 (csak regisztrált vásárlóknak)
6.ZERO Take Over csomag - Sun Deluxe
6.ZERO Take Over csomag - Sun Deluxe
6.ZERO Take Over csomag - Sun Deluxe
6.ZERO Take Over csomag - Sun Deluxe
6.ZERO Take Over csomag - Sun Deluxe
Termék leírás
A 6.ZERO Sun Deluxe kifejezetten a nyári időszak alatt történő megfelelő hajápolás számára kifejlesztett termékcsalád.A formulában található Tsubaki kamélia olaj A, B, C, E-vitamint, természetes antioxidánsokat, valamint polifenolokat tartalmaz, melyek tápláló, frissítő hatással bírnak, és mindemellett semlegesítik a káros szabadgyököket.
A termékcsalád összes tagját most megvásárolhatja csomagként, melyhez 6.ZERO logóval ellátott kistáskát ajándékozunk.

Táska méretei: 17,5 cm hosszú, 12cm magas, 3cm széles (belső mélység 8cm). Anyaga: 100% PVC. A táska hátoldalán található övbújtató lehetővé teszi az övtáskaként történő használatot is.

A csomag tartalma:

1 db 6.ZERO Take Over sampon - Sun Deluxe - Napozás utáni , Tsubaki olajjal 300ml
A Sun Deluxe sampon kíméletesen tisztítja a Napnak, sós, illetve klóros víznek kitett hajat és fejbőrt, puhává és fényessé teszi azt, valamint hozzájárul a haj egészségének visszaállításában.
Használata: Napozást követően megfelelő mennyiségű készítményt vigyen fel vizes hajra, majd masszírozó mozdulatokat végezve mossa meg. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. KÜLSŐ ALKALMAZÁSRA.

1db 6.ZERO Take Over hajpakolás - Sun Deluxe - Napozás utáni , Tsubaki olajjal 300ml
A Sun Deluxe hajpakolás puhává, selymessé teszi a Napnak, sós, illetve klóros víznek kitett hajat, anélkül, hogy elnehezítené azt. Mindemellett kezelhetővé teszi a hajat, ezáltal megkönnyítve a hajformázást.
Használata: Hajmosást követően egyenletesen oszlassa el enyhén vizes hajon, hagyja hatni 3-5 perc erejéig, majd alaposan öblítse ki. KÜLSŐ ALKALMAZÁSRA.

1db 6.ZERO Take Over hajolaj - Sun Deluxe - Napozás utáni , Tsubaki olajjal 150ml
A Sun Deluxe hajolaj ápolja és puhává teszi a káros napsugárzás, a sós, illetve klóros víz által kiszáradt, eltöredezett hajat anélkül, hogy elnehezítené.
Használata: Pár csepp olajat oszlasson el a hajhosszon és a hajvégeken. Alkamazható vizes és száraz hajon egyaránt. KÜLSŐ ALKALMAZÁSRA.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Judit Anna2022.02.24. 08:0655555
Egyenlőre még vagyok elégedve, bár számomra ismeretlen ez a márka még, de kifejezetten meg tetszett hogy sérült hajra van és telei van vitaminokkal ami még hajnovesztesként is működhet! Nos még csak egyszer használtam de remek higy nincs büdös szaga mint a legtöbb ilyen samponnak, illetve hajmosás után olyan volt mintha tényleg a fodrasztól tipegtem volna ki.. Remélem legközelebb is hozza a hatását!