L'Oréal Série Expert Mythic oil Shimmering Oil olaj 100ml

L'Oréal Série Expert Mythic oil Shimmering Oil olaj 100ml
Cikkszám: #21901
4 246 Ft
42 460 Ft / l
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 28 (csak regisztrált vásárlóknak)
L'Oréal Série Expert Mythic oil Shimmering Oil olaj 100ml
Termék leírás
Professzionális öblítés nélküli olaj csillámok özönével testre és hajra. Magnólia esszenciális olajat tartalmazó összetétele a testen csillogó hatást kelt és megszépíti a hajat.
Finom arany részecskékkel gazdagított csillogó olaj szép üvegcsében. A kelet érzéki szépsége által ihletve. Az ápolás a minőségi olajokon alapul, amelyek egyedülálló élményt képviselnek testnek és hajnak. A bőrnek és a hajnak enyhe arany csillogást ad és mélyrehatóan táplál. A magnóliából nyert luxus olaj intenzív hidratálást biztosít a hajnak és a bőrnek. Az érzéki illata egybeköti a jázmin és a liliom virágainak kapcsolatát. Az olajos szérum gyorsan szívódik fel és alkalmas a finom hajhoz is.
A sokoldalú csillogó olaj bárhol használható. Akár szabadságon van a tengernél, ünnepélyes estélyre készül, vagy hétköznapon. A csillogó olaj nagyon univerzális és kitűnő társsá válik.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
100 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!