Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Sampon 250ml

Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Sampon 250ml
Cikkszám: #13634
3 779 Ft
15 116 Ft / l
Nem rendelhető
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 25 (csak regisztrált vásárlóknak)
Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Sampon 250ml
Termék leírás
- Sampon szulfátok, sók és parabének nélkül

- Gyengéden tisztítja a hajat és segít meghosszabbítani a szalonkezelések közötti időben az elért eredmény tartósságát

- A sampont keratinnal és babassú olajjal gazdagított formulája a hajat lággyá, könnyen kifésülhetővé és fényessé teszi.

Összetétele:

-Kera-Collagen komplexum – az innovatív komplexum legfontosabb hatóanyaga a kvaterner biomimetikus keratin, amely belülről fejti ki hatását és megerősíti a hajszálak szerkezetét
-babassuolaj – ritka amazóniai olaj, amely kiemelkedő puhító hatással bír, és a hajat selymesen puhává és ragyogóbbá teszi
-formaldehid-mentes

Alkalmazása:

Vigye fel a kellő mennyiségű sampont a nedves hajra, körkörös mozdulatokkal alaposan habosítsa fel, ezután alaposan öblítse le vízzel. Szükség szerint ismételje meg a műveletet..

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
250 ml
Hajtípus:
Száraz és igénybevett hajra
Hatás:
Tisztít, hidratál
Fejbőrtípus:
Minden
Funkció:
Sampon
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Judit2022.02.27. 14:4055555
Orsolya2021.11.29. 09:2955555
Zsófia2021.10.08. 08:1455555