L'Oréal Absolut Repair Molecular Kiöblítendő Szérum Sérült Hajra 250ml

L'Oréal Absolut Repair Molecular Kiöblítendő Szérum Sérült Hajra 250ml
Cikkszám: #48292
7 072 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 47 (csak regisztrált vásárlóknak)
L'Oréal Absolut Repair Molecular Kiöblítendő Szérum Sérült Hajra 250ml
Termék leírás
A rendkívül koncentrált, peptides hajkötés-védő hatóanyaggal és 5-féle aminosavval gazdagított exkluzív kiöblítendő szérum, segít helyreállítani a haj molekuláris szerkezetét*, ezáltal erősebb, egészségesebb megjelenésű és természetes esésű hajat biztosít**. A bőrápolásban alkalmazott ultrahatékony szérumokhoz hasonlóan, a termék jóval többre képes egy hagyományos regeneráló pakolásnál, mert mélyen a hajrostok belsejébe hatolva építi újjá a haj molekuláris szerkezetét*, anélkül hogy bevonatot képezne a hajszál körül. A haj azonnal és jól láthatóan megújul: fénye sokkal ragyogóbbá, felszíne pedig lényegesen simábbá válik. Szérumszerű állagának köszönhetően azonnal felszívódik a hajrostba, és molekuláris szintű helyreállítást biztosít*** a hajszálak elnehezítése nélkül.

HASZNÁLATA: A szokásos hajápolási rutinban alkalmazott pakolás helyett használható. Koncentráltabb összetételének és hatékonyabb felszívódásának köszönhetően azonnal átalakítja a hajrost belső szerkezetét. Szükség esetén a belső szerkezet regenerálása kiegészíthető a hajfelszín külső ápolásával, amihez az Absolut Repair pakolás használata javasolt. Az optimális eredmények elérése érdekében, a kiöblítendő szérumot az Absolut Repair Molecular sampon használatát követően alkalmazd, miután kifésülted a hajat, hogy még hatékonyabban szívódjon fel a termék. Nedves hajra vidd fel. Oszd 2 részre a hajat. Nyomj ki 2-3 nyomásnyi szérumot a kezedre. Oszlasd el egyenletesen a hajhosszon és a hajvégeken a terméket a fej egyik oldalán. Ismételd meg ugyanezt a másik oldalon is. Nagyon száraz haj esetén a terméket a hajtőtől a hajvégekig vidd fel. Dolgozd be a szérumot 1-2 percen keresztül a hajba a két tenyered között. A terméknek nincs hatóideje, azonnal kifejti hatását. Alaposan öblítsd le. Az optimális eredmények elérése érdekében folytasd a kezelést az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrémmel.

*Az Absolut Repair Molecular sampon, a kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém 15 alkalommal megismételt együttes használatát követően végzett műszeres teszt alapján.

**Az Absolut Repair Molecular előkészítő ápoló, a sampon és a kiöblítendő szérum együttes használatát követően végzett fogyasztói teszt alapján.

***Az Absolut Repair Molecular előkészítő ápoló, a sampon, a kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém együttes használatát követően, a hajrost makromolekuláris szerkezetét vizsgáló műszeres teszt alapján.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!