K-time szőkítőpor - light blondage - kék, általános szőkítéshez 1000gr

K-time szőkítőpor - light blondage - kék, általános szőkítéshez 1000gr
Cikkszám: #33120
15 589 Ft
15 589 Ft / kg
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 103 (csak regisztrált vásárlóknak)
K-time szőkítőpor - light blondage - kék, általános szőkítéshez 1000gr
Termék leírás
Kék szőkítőpor többféle technikához, akár 7 árnyalatnyi világosítással. Erőteljes teljesítményt produkáló formula, kompakt, porzásmentes textúra. Egyenletes szőkítés a tökéletes és természetes eredményért. Használati utasítás: A termék alkalmazása előtt alaposan vizsgálja meg a kezelendő haj szerkezetét. Száraz, mosatlan hajra vigye fel e készítményt. Választott erősségű krémperoxiddal keverje ki a szőkítőport fémmentes tálban vagy shakerben addig, amíg homogén állagú elegyet nem kap. A szőkítő hatás függ a használt technikától, a haj szerkezetétől, a használt krémperoxid erősségétől és a hatóidőtől. Az ajánlott kikeverési arány 1:2. Kikeverhető 1:1; 1:1,5 arányban a haj vastagságától és szőkítés intenzitásától függően.
Akár 7 árnyalatnyi intenzív és fokozatos világosítás. Hatóidő: 10-50 perc. A hatóidő letelte után alaposan öblítse ki a hajból a készítményt. Ezt követően használjon kíméletes hajsampont.
Figyelmeztetés: Perszulfátokat tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat. Ne használja a készítményt, ha korábban már tapasztalt allergiás reakciók szőkítő készítményekkel szemben. NE LÉLEGEZZE BE A KÉSZÍTMÉNYT, S MÁSOKAT SE TEGYEN KI EZEN VESZÉLYNEK. A készítményt jól szellőző helyen használja. A terméket ne használja 12%-nál (40VOL) erősebb hidrogén peroxiddal. Szempilla-és szemöldök, valamint bajusz és szakáll szőkítésére ne alkalmazza a készítményt. Kerülje a készítmény bőrre, szembe jutását. Viseljen megfelelő védőkesztyűt. Ne használja a készítményt sérült, irritált fejbőrön vagy ha bőrgyógyászati problémával küzd (ekcéma, pszoriázis, stb.). Fakó, eltöredezésre hajlamos, nem megfelelő állapotban lévő hajon ne alkalmazza a terméket. Ne használja olyan hajon a készítményt, mely fémsókat tartalmazó festékkel vagy henna hajfestékkel lett kezelve. Tartós hajkiegyenesítést, hajfestést vagy dauerolást követően legalább várjon 15 napot. Ha az alkalmazás során intenzív viszkető, égő és/vagy bőrirritációt tapasztal, akkor azonnal mossa le a készítményt és hagyja abba használatát, ugyanis ezen jelek súlyosabb reakciót jelezhetnek elő. Légzési nehézség, ájulás vagy szédülés esetében rögtön forduljon orvoshoz. Orvosi konzultáció nélkül ne használja újból a terméket. Tartsa be a leírt hatóidőt , majd annak letelte után alaposan mossa le langyos vízzel. Ne használjon hőforrást a hatóidő során. Gyermekektől távol tartandó. Száraz, napfénytől, hőtől védett helyen tárolandó. A szőkítőport tartalmazó zacskót őrizze mindig a dobozban. A szőkítőport ne tegye ki párás környezeti hatásnak. Figyelmesen kövesse a használati utasításban foglaltakat. KIZÁRÓLAG PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA. KÜLSŐ ALKALMAZÁSRA.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 kg
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!