K-time szőkítőpor - light blondage - kék, általános szőkítéshez 1000gr

K-time szőkítőpor - light blondage - kék, általános szőkítéshez 1000gr
15% kedvezmény
Cikkszám: #33120
14 709 Ft 12 499 Ft
12 499 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 8 000 Ft összeget, ezért 590 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 450 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 15 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 83 (csak regisztrált vásárlóknak)
K-time szőkítőpor - light blondage - kék, általános szőkítéshez 1000gr
Termék leírás
Kék szőkítőpor többféle technikához, akár 7 árnyalatnyi világosítással. Erőteljes teljesítményt produkáló formula, kompakt, porzásmentes textúra. Egyenletes szőkítés a tökéletes és természetes eredményért. Használati utasítás: A termék alkalmazása előtt alaposan vizsgálja meg a kezelendő haj szerkezetét. Száraz, mosatlan hajra vigye fel e készítményt. Választott erősségű krémperoxiddal keverje ki a szőkítőport fémmentes tálban vagy shakerben addig, amíg homogén állagú elegyet nem kap. A szőkítő hatás függ a használt technikától, a haj szerkezetétől, a használt krémperoxid erősségétől és a hatóidőtől. Az ajánlott kikeverési arány 1:2. Kikeverhető 1:1; 1:1,5 arányban a haj vastagságától és szőkítés intenzitásától függően.
Akár 7 árnyalatnyi intenzív és fokozatos világosítás. Hatóidő: 10-50 perc. A hatóidő letelte után alaposan öblítse ki a hajból a készítményt. Ezt követően használjon kíméletes hajsampont.
Figyelmeztetés: Perszulfátokat tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat. Ne használja a készítményt, ha korábban már tapasztalt allergiás reakciók szőkítő készítményekkel szemben. NE LÉLEGEZZE BE A KÉSZÍTMÉNYT, S MÁSOKAT SE TEGYEN KI EZEN VESZÉLYNEK. A készítményt jól szellőző helyen használja. A terméket ne használja 12%-nál (40VOL) erősebb hidrogén peroxiddal. Szempilla-és szemöldök, valamint bajusz és szakáll szőkítésére ne alkalmazza a készítményt. Kerülje a készítmény bőrre, szembe jutását. Viseljen megfelelő védőkesztyűt. Ne használja a készítményt sérült, irritált fejbőrön vagy ha bőrgyógyászati problémával küzd (ekcéma, pszoriázis, stb.). Fakó, eltöredezésre hajlamos, nem megfelelő állapotban lévő hajon ne alkalmazza a terméket. Ne használja olyan hajon a készítményt, mely fémsókat tartalmazó festékkel vagy henna hajfestékkel lett kezelve. Tartós hajkiegyenesítést, hajfestést vagy dauerolást követően legalább várjon 15 napot. Ha az alkalmazás során intenzív viszkető, égő és/vagy bőrirritációt tapasztal, akkor azonnal mossa le a készítményt és hagyja abba használatát, ugyanis ezen jelek súlyosabb reakciót jelezhetnek elő. Légzési nehézség, ájulás vagy szédülés esetében rögtön forduljon orvoshoz. Orvosi konzultáció nélkül ne használja újból a terméket. Tartsa be a leírt hatóidőt , majd annak letelte után alaposan mossa le langyos vízzel. Ne használjon hőforrást a hatóidő során. Gyermekektől távol tartandó. Száraz, napfénytől, hőtől védett helyen tárolandó. A szőkítőport tartalmazó zacskót őrizze mindig a dobozban. A szőkítőport ne tegye ki párás környezeti hatásnak. Figyelmesen kövesse a használati utasításban foglaltakat. KIZÁRÓLAG PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA. KÜLSŐ ALKALMAZÁSRA.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 kg
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!