Sibel Szőkítőpor - Diamond Blond - Kék , Gyémántporral gazdagított 500g

Sibel Szőkítőpor - Diamond Blond - Kék , Gyémántporral gazdagított 500g
Cikkszám: #37348
3 919 Ft
7 838 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 590 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 590 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 20 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 26 (csak regisztrált vásárlóknak)
Sibel Szőkítőpor - Diamond Blond - Kék , Gyémántporral gazdagított 500g
Termék leírás
Professzionális kék, gyémántport tartalmazó szőkítőpor melírozó technikákhoz és balayage-hoz. Akár 8 árnyalatnyi intenzív, gyors világosítást tesz lehetővé.

Figyelmeztetés! Mindig körültekintően olvassa el és tartsa be a használati útmutatóban foglaltakat. A termék súlyos allergiás reakciót okozhat! A készítmény nem használható a teljes haj szőkítésére, nem érintkezhet a fejbőrrel! Ne alkalmazzon hőt a hatóidő lerövidítésére! Viseljen megfelelő védőkesztyűt! Kerülje a termék szembe jutását. Ha mégis megtörténne, akkor azonnal öblítse ki bő vízzel. Ne alkalmazza a készítményt szemöldök-és szempilla festésére. A készítményt alaposan öblítse ki a hajból. A termék gyermekektől távol tartandó! A készítmény kizárólag annak rendeltetése szerint alkalmazandó! Tárolja száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. KIZÁRÓLAG PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA.

Használata: Fémmentes tálban vagy shakerben keverje ki a szőkítőport és az ahhoz adagolt előhívót, amíg homogén állagú elegyet nem kap. – A kívánt színmélység eléréséhez szükséges előhívó erősségét és az ahhoz szükséges hatóidőt a táblázat demonstrálja. Fontos, hogy a hatóidőt a haj állapotának és az elérni kívánt eredménynek megfelelően határozza meg, viszont semmiképp ne lépje túl a táblázatban feltüntetett hatóidőt. A hatóidő leteltét követően langyos vízzel alaposan öblítse ki a készítményt, majd mossa meg a hajat.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
500 g
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!