PureDerm Arcmaszk Gél - MG:GEL - Arany és emu olaj formulával 24g ADS305

PureDerm Arcmaszk Gél - MG:GEL - Arany és emu olaj formulával 24g ADS305
Cikkszám: #49215
2 039 Ft
88 652,17 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 13 (csak regisztrált vásárlóknak)
PureDerm Arcmaszk Gél - MG:GEL - Arany és emu olaj formulával 24g ADS305
Termék leírás
92%-ban természetes eredetű, koreai termék.
A Purederm Gold Emu Hydro Pure gél maszk gyengéd hidrogél formulával készült, hidratáló összetevőkkel átitatva, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe, és kifejtik jótékony hatásukat. Az arany tisztítja a bőrt, az emuolaj pedig táplálja és rugalmassá teszi a bőrt, puha, ragyogó textúrává alakítva a száraz, érdes arcot.
Az Emuolaj Ausztrália őslakosainak házi patikaszere. Segíti az égési sebek gyógyulását, enyhíti a pikkelysömör, az ekcéma, a rezes arcbőr, rosacea, és a halbőrűség tüneteit.
Jótékony hatása van a hajhullás megállítására, a hajhagymák működésénk serkentésére. Bőrvastagító tulajdonságánál fogva, lasstja a rácképződési és öregedési folyamatot.
Az Emuolaj, jelentős mennyiségben tartalmaz Omega3, Omega6 zsírsavakat, mely jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, növeli a hasznos koleszterin, nagy sűrűségű lipoproteinek ( HDI ) koncentrációját, és csökkenti a káros koleszterin, ( trigliceridek ) koncentrációját.

Javasolt használat:
- Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg az arcot.
- Nyissa ki a csomagot, és vegye ki a felső és az alsó lapot. Távolítsa el a műanyag fóliákat a lapok mindkét oldaláról.
- Vigye fel a felső és alsó lapokat az arcra, és ujjaival simítsa el a légbuborékokat.
- Viselje a maszkot 20-30 percig, majd lassan húzza le a széleiről és gyengéden masszírozza be a maradék esszenciát a bőrbe.

Egyéb formulák:
Víz (aqua), glicerin, metil-propándiol, chondrus crispus kivonat, ceratonia siliqua (szentjánoskenyér) gumi, arany, emu olaj, acetil-hexapeptid-8, retinil-palmitát, tiamin hcl, riboflavin, niacin, karnitin hcl, pantoténsav, biotin, folsav , aszkorbinsav, tokoferol, portulaca oleracea kivonat, propolisz kivonat, camellia sinensis levél kivonat, glycyrrhiza glabra (édesgyökér) kivonat, punica granatum gyümölcs kivonat, allantoin, niacinamid, adenozin, dikálium-glicirrizát, kálium-cellulóz-klorid, szukróz gumi , PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, csillám (ci 77019), titán-dioxid (ci 77891), vörös vas-oxid (ci 77491), szintetikus fluorflogopit, ón-oxid, dinátrium-edta, hidroxi-acetofenon, 1,2-hexán-kapril-frakció (parfüm).

Figyelmeztetések:
Kerülje a használatát foltok, pattanások, irritált vagy leégett bőrön.
Hagyja abba a használatát, és forduljon orvoshoz, ha a bőr kipirosodik, megduzzad, viszket a használat során, vagy a fenti tünetek a használat után is fennállnak.
Tartsa távol a szemet. Ha szembe kerül, öblítse ki vízzel.
Kerülje a kötésekre, szalagokra vagy lehúzható maszkokra érzékeny bőrön való alkalmazást.
Kerülje a közvetlen napfényben, illetve magas és alacsony hőmérsékleten történő tárolást. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. A kiszáradás megelőzése érdekében felnyitás után azonnal használja a maszkot.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
23 g
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!