GOLDEN GREEN NATURE Szem és szájkontúr krém 50ml

GOLDEN GREEN NATURE Szem és szájkontúr krém 50ml
Cikkszám: #37178
4 799 Ft
159 966,67 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 31 (csak regisztrált vásárlóknak)
GOLDEN GREEN NATURE Szem és szájkontúr krém 50ml
Termék leírás
GOLDEN GREEN NATURE természetes arc- és testápoló családja a bőr selymes ragyogásának, fiatalságának megőrzését garantálja.

A STELLA Zrt. szépség szakértői, fejlesztői egy egyedülálló, új generációs natúr kozmetikai termékcsaládot fejlesztettek ki növényi összetevőkkel komplex, teljes körű arc- és testápolásra, alakformálásra. A NATURE kozmetikumok nagy mértékben gátolják a bőr öregedését, serkentik az egészséges hám képződését, sejtregeneráló hatásuk meghosszabbítja a sejtek élettartamát, fokozza a sejtek anyagcseréjét, a kötőszöveti rostok rugalmasságát. Ezáltal segítik megőrizni, visszaállítani a bőr fiatalságát. Feszesítik a bőrt, gátolják a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást, halványítják a pigmentfoltokat, világosítják, tonizálják a bőrt. A család alakjavító, zsírégető, cellulitkezelő, mell feszesítő kozmetikumaival – az arc ápolása mellett – a természetes hatóanyagaik gyors és mélyreható felszívódásával biztosítják a test hatékony alakformálását, zsírégetését és a vízelvezetését, feszessé, üdévé, selymessé varázsolják a bőrt. A termékek aktív összetevőinek (acai, ginkgo, kávé, alga, avocado, acerola, aloe vera, ázsiai tigrisfű, argán, zöld tea, makadámia, kúszógyökér, vörösbor, szőlőmag, növényi őssejt, rózsa, citrom) kivona ta 100%-ban növényi eredetű, tartósítása élelmiszeripari, parabénmentes tartósítószerekkel történik. A NATURE LINE kozmetikumok természetes összetevői alkalmasak minden bőrtípus, még a legérzékenyebb bőrök ápolására is, a szalonkozmetikai kezelések utáni otthoni bőrápolásra, hogy az eredmények még látványosabbá váljanak. Gyulladáscsökkentő hatásúak, normalizálják a bőr működését, energetizálnak, serkentik a kollagén- és elasztin szintézist, a bőr egészséges enzimműködésének fenntartásával növelik a hidratációt.

Golden Green Nature Szem- és szájkontúr krém 50ml
vörösbor kivonattal • minden bőrtípusra

Hidratál, segít csökkenteni a szem alatti duzzadtságot, csökkenteni a ráncok külsejét, simábbá varázsolja a bőrt, hozzájárul annak fiatalos ragyogásához.

A növényi hialuron, tápláló shea vaj és organikus argánolaj aktív hatóanyagai révén feszesíti a szem és a száj környék bőrét. A vörösbor kivonatának vitaminjai,polifenoljai, ásványi anyagai és antioxidánsai látványos ránctalanító és lifting hatást eredményeznek. Táplálják és kisimítják a bőrt és késleltetik a bőr öregedését.

Segít csökkenteni a ráncok külsejét, valamint a szem alatti sötét karikákat, a szem alatti duzzadtságot, helyreállítja a bőr természetes ragyogását és intenzíven hidratál

Használati javaslat: A reggeli és az esti bőrtisztítás után gyengéden körkörös mozdulatokkal kenje fel a felső szemhéjra, a szem alatti területre- és a száj környékét.
Tulajdonságok
Kiszerelés:
30 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!