Solanie Aroma Sense Problémás bőrre Illóolaj-keverék 10ml

Solanie Aroma Sense Problémás bőrre Illóolaj-keverék 10ml
Cikkszám: #41712
1 499 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 9 (csak regisztrált vásárlóknak)
Solanie Aroma Sense Problémás bőrre Illóolaj-keverék 10ml
Termék leírás
Ez a teafa, levendula, pálmarózsa, citromfű és ilang-ilang illóolajokból megálmodott, 100% tisztaságú esszenciakombináció különösen hasznos a pattanásokban szenvedők számára. Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését, támogatja a bőr természetes egyensúlyát, csökkenti a bőrpír megjelenését és regenerálja a pattanások miatt sérült bőrfelszínt. Antibakteriális összetevőinek köszönhetően segít megszabadulni a gyulladt, piros pattanásoktól, elősegítve a bőr tisztább és egészségesebb megjelenését.

Használat:

Arcmasszázshoz 2-3 cseppet keverjen el 1 evőkanál Solanie Aroma Sense Problémás bőrre bázisolaj-keverékbe vagy 1 evőkanál Bázis gélkrémbe, és masszírozza be. Pattanás, bőrpír mérséklésére 1-2 cseppet keverjen bele 1 teáskanálnyi arckrémhez vagy Aloe Vera gélhez, és masszírozza be. Bőrirritáció esetén, rovarcsípés okozta viszkető érzés enyhítésére is ajánlott.

Bőrpróba: A leírás szerint hígított keverékből vigyen fel egy keveset a bőrre és várjon 24 órát. Bőrirritáció esetén tisztítsa meg a bőrt bázisolajjal és hagyja abba a használatot.

Figyelmeztetés:

Külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Bőrérzékenységet okozhat, ezért használat előtt végezzen bőrpróbát. A bőrön hígítatlanul ne használja! Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Nyílt sebre, várandósság és szoptatás ideje alatt, valamint 10 év alatti gyermekeknél ne használja. Ne cseppentse közvetlenül égő gyertyához, mécseshez.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!