Solanie Kaviár Exkluzív Ránctalanító Krémfluid 30ml SO30602

Solanie Kaviár Exkluzív Ránctalanító Krémfluid 30ml SO30602
Cikkszám: #44032
Kizárólag szakmai vásárlóknak!
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Solanie Kaviár Exkluzív Ránctalanító Krémfluid 30ml SO30602
Termék leírás
Kényeztesd vendégeidet a Solanie Kaviár exkluzív ránckezelő és regeneráló anti-aging programjával, mely rendkívüli bőrmegújító hatással bír. A krémfluid a program egyik komponense, mellyel akár 1-1 alkalommal vagy vendéged bőrének igénye szerint akár kúraszerűen is használhatod.

Az fekete kaviár vizes oldatára épülő exkluzív program igazi anti-aging bomba, mellyel fokozhatod a bőr vízfelvevő-képességét és felgyorsíthatod annak anyagcseréjét. A fokozott tápanyag transzport és metabolikus folyamatoknak köszönhetően a kollagénszintézisélénkül, a bőr megújul, kisimul és feltöltődik. A bőrazonos, tápláló és energizáló kaviárkivonat a bőrsejtek megújulásához szükséges ásványi anyagokat, nyomelemeket, proteineket és vitaminokat biztosít a bőr számára. Ugyanakkor a maximális hatás elérésének érdekében különféle hidratáló anyagokat (hialuronsav, aloe vera lé, PENTAVITIN®*, NMF alkotórészek) és értékes lipideket is tartalmaz. Önállóan, vagy kúraként alkalmazva is látványos és intenzív hidratáló, regeneráló és tápláló hatást biztosít a megfáradt, alulműködő, öregedő bőrnek. *A DSM vállalat védjegye



A kezeléshez szükséges termékek:

SO30601 Solanie Kaviár Exkluzív Ránctalanító szérum 30ml

SO250020 Solanie fátyolmaszk (préselt) 10 db

SO30602 Solanie Kaviár Exkluzív Ránctalanító krémfluid 30ml

A Solanie Kaviár exkluzív ránctalanító program használata:

Az Anti-wrinkle szérumból 1-2 ml mennyiséget vigyünk fel az ege´sz arcra. A tabletta´t”maszkot” tegyük bele Solanie üvegtálkába(SO25003) és csöpögtessünk rá további 8-9ml szérumot. Megva´rjuk, ami´g a maszk (megdagad). A maszkot sze´thajtogatjuk, egyenletesen „le´gmentesen” felhelyezzu¨k (ra´simi´tjuk) az arcra. Hato´ido?: 10-15 perc , ezután a maszkot vegyük le. Az Anti-wrinkle kre´mfluidbo´l 5ml-t vigyu¨nk fel az arcra e´s ve´gezzu¨nk 6 perc ultrahangkezele´st vagy massza´zst.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
30 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!