Soliteint Szemránckrém Q10 30ml

Soliteint Szemránckrém Q10 30ml
21% kedvezmény
Cikkszám: #46312
2 099 Ft 1 649 Ft
54 966,67 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 10 (csak regisztrált vásárlóknak)
Soliteint Szemránckrém Q10 30ml
Termék leírás
Könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó szemkörnyékápoló krém dekoratív dizájnnal és tartalommal.Az Acmella (zsibbadó)-kivonat, felületaktív öregedésgátló és természetes alapú izomrelaxáns láthatóan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. Néhány hét használat után simább, rugalmasabb és fiatalosabb arcszín látható a szem körül.

"Könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó szemránckrém, dekoratív megjelenéssel és tartalommal.

Q10 koenzim tartalmának köszönhetően intenzív energiaforrást biztosít. Hatásának köszönhetően a szem környéke revitalizálódik és regenerálódik. A magas hialuronsavtartalom és más vízmegkötő anyagok mély hidratálást biztosítanak. Az Acmella (közismert nevén zsibbasztófű) kivonat felületaktív öregedésgátló és természetes izomlazító hatóanyaga láthatóan csökkenti a finom ráncokat.

A modern hatóanyag-komplexek helyreállítják a bőr feszességét és erősítik a rugalmas rostokat. Néhány hetes használat után simább, rugalmasabb és fiatalosabb bőrfelületet tapasztalhatunk a szem körül.
A tiszta növényi olajok és kivonatok táplálnak és hosszantartó védelmet nyújtanak a káros környezeti hatásokkal szemben. A fáradt bőr kisimul és feltöltődik. Nyugtató hatású és parabénmentes, így érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Rendkívül esztétikus, 30 ml-es, pumpás flakonban kapható."
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
30 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!