Ariul Arclemosó habzó - Purefull - Tisztít és hidratál , Citrus illat 150ml

Ariul Arclemosó habzó - Purefull - Tisztít és hidratál , Citrus illat 150ml
Cikkszám: #36714
5 489 Ft
36 593,33 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 36 (csak regisztrált vásárlóknak)
Ariul Arclemosó habzó - Purefull - Tisztít és hidratál , Citrus illat 150ml
Termék leírás
A bőséges, krémszerű habbuborékok mélyen behatolnak a pórusokba, eltávolítják a sminkmaradványokat, bőrszennyezőséseket, mitesszereket és az elhalt hámsejteket. Használata után a bőr tiszta, friss, hidratált és ragyogó lesz. Citrusos illatú arclemosó.
A krémszerű habbuborékok mélyen behatolnak a pórusokba ezzel intenzíven tisztítva az arcbőrt. A napraforgómagolaj és a székfű virág kivonat hidratálja és megnyugtatja a bőrt. A Purefull Complex anyósnyelv virág és rozmaring kivonatában gazdag formulája könnyedén és gyengéden tisztítja meg az arcot a mindennapi szennyeződésektől. Oxigénnel dús víz tartalma pedig elősegíti a bőr természetes ragyogását. Szulfátoktól mentes.
Használata: nyomjon ki a tubusból kis mennyiségű krémet, kevés vízzel habosítsa fel a tenyerében, majd gyengéd, masszírozó mozdulatokkal tisztítsa meg az arc teljes felületét, szem és száj környékét elkerülve. Öblítse le langyos vízzel.
Összetevők: glicerin, mirisztinsav, tisztított víz, butilén-glikol, kálium-kokoil-glicinát, kálium-hidroxid, sztearinsav, kokamidoprofilbetain, laurinsav, nátrium-metil-kokoil-taurát, EZ-40 levél sztearát, gliceril-1-sztearát, 0-gliceril-sztearát kivonat, vitaminfa gyümölcskivonat, rozmaring kivonat, fenyő tű kivonat, oxálsav, anyósnyelv levél kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, eukaliptusz levél olaj, napraforgómag olaj, lucerna levél olaj, lime kankalin olaj, narancshéj olaj, tokoferil-acetát-trinátrium, EDTA, ásványvíz, oxigén, fenoxi-etanol
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
150 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!