Alveola Thermo Eszközfertőtlenítő AE5005

Alveola Thermo Eszközfertőtlenítő AE5005
Cikkszám: #38572
17 959 Ft
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 119 (csak regisztrált vásárlóknak)
Alveola Thermo Eszközfertőtlenítő AE5005
Termék leírás
Tarts mindig makulátlanul tisztán fém eszközeidet az Alveola AE5005 thermo eszközfertőtlenítő készülékével. A forró levegő fertőtlenítő hatását alkalmazó készülékbe mindössze be kell helyezned a tisztítani kívánt eszközöket, kezelőcsúcsokat, fejeket és 40 perc elteltével már újra dolgozhatsz velük.

Tarts mindig makulátlanul tisztán fém eszközeidet az Alveola AE5005 meleglevegős eszközfertőtlenítő készülékével. A forró levegő fertőtlenítő hatását alkalmazó készülékbe mindössze be kell helyezned a tisztítani kívánt eszközöket, kezelőcsúcsokat, fejeket és 40 perc elteltével már újra dolgozhatsz velük.

Meleglevegős eszközfertőtlenítő jellemzői:

Praktikus kis méret
Fertőtlenítő hatású forró levegő
Fém eszközök, kezelőcsűcsok, és egyéb tárgyak tisztításához
Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!