Depilflax Gyanta 1000g Film Körömvirág és Teafa

Depilflax Gyanta 1000g Film Körömvirág és Teafa
17% kedvezmény
Cikkszám: #42938
5 969 Ft 4 954 Ft
RRP ár: 5 969 Ft
4 954 Ft / kg
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 33 (csak regisztrált vásárlóknak)
Depilflax Gyanta 1000g Film Körömvirág és Teafa
Termék leírás
Elasztikus, alacsony olvadáspontú gyanta minden bőrtípusra, de kifejezetten a test bőrének érzékenyebb területeinek szőrtelenítésére, mely a kiváló elaszticitásának köszönhetően egy vékony rétegben felvihető, ezáltal rövidebb a száradási idő, de a teljes folyamat során a gyanta mindvégig rugalmas marad. Gyökerestől eltávolítja a szőrszálakat anélkül, hogy eltépné őket. Egyszer használható, mely teljesen higiénikus szőrtelenítést biztosít. A körömvirág és teafa kivonatok pedig megtisztítják a bőrt és egyúttal védik is azt.

Használata: Helyezze a gyantát a 60-70°C-ra felmelegedett gyantamelegítőbe, majd 20 perc elteltével vessen egy pillantást a gyantára, hogy az teljesen felolvadt-e és csökkentse a hőmérsékletet 50-60°C-ra, az ideális méz állagú textúra elérése érdekében. Majd spatula segítségével vigyen fel egy vékony réteg gyantát a szőrtelenítendő területre a szőr növekedésének irányával megegyezően, várjon egy pár másodpercet, majd egy határozott mozdulattal, a bőrfelülettel párhuzamos irányban húzza le a szőr növekedésével ellentétes irányban. A szőrtelenítés befejeztével távolítsa el a felületről az esetleges gyanta maradványokat, illetve kezelje a felületet bőrnyugtató készítménnyel. Figyelmeztetés! A bőrégés kockázatának elkerülése érdekében a gyanta felvitelét megelőzően tesztelje annak hőmérsékletét a kéz bőrének egy apró területén. Tartsa be a meghatározott olvadási hőmérsékletet. Minden gyantát tartalmazó készítmény gyúlékony! Magas hőhatástól tartsa távol! A készítményt jól szellőző helyen használja. A termék emberi fogyasztásra alkalmatlan! A készítmény borotválkozás során nem alkalmazható! A terméket ne alkalmazza nyálkahártyán, irritált, sebes, sérült bőrfelületen! A gyantázott bőrfelületet ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, illetve kerülje az önbarnító készítmények használatát a gyantázást követő legalább 48 óráig. A gyanta NEM melegíthető mikrohullámú sütőben, vízfürdős melegen tartóban! A természetes összetevőket tartalmazó készítmények esetén némi színváltozás történhet. Professzionális felhasználásra. Külső alkalmazásra. Dermatológiailag tesztelt.

PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 kg
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!