VICTORIA ELEMENTS DETOX Gyantacsík arcra és bikini vonalra akt.szénnel 20db/cs

VICTORIA ELEMENTS DETOX Gyantacsík arcra és bikini vonalra akt.szénnel 20db/cs
40% kedvezmény
Cikkszám: #38469
1 339 Ft 799 Ft
79 900 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.4 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 5 (csak regisztrált vásárlóknak)
VICTORIA ELEMENTS DETOX Gyantacsík arcra és bikini vonalra akt.szénnel 20db/cs
Termék leírás
3in1 hatással egyszerre szőrtelenít, tisztít és méregtelenít, s könnyedén eltávolítja a rövidebb szőrszálakat is. Az erőteljes aktív szénnel gazdagított gyantacsík a bőr felszínére vonzza a szennyeződéseket és toxinokat, melyeket eltávolít a szőrszálakkal együtt. Ezáltal instant méregtelenítést, bőrvilágosító hatást, valamint sima bőr érzetét adja. A gyantacsíkban található kaviár kivonat értékes fehérjék, aminosavak és vitaminok forrása, melyek hozzájárulnak a bőr egészségének és szépségének fenntartásához a hidratáló és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően. A nem kívánt szőrzetet szőrtüszővel együttes eltávolításával élvezheti a hosszan tartó selymesen sima, puha bőrt.. A dobozban található tisztító és bőrnyugtató kendő mandula olaj tartalmának köszönhetően eltávolítja a gyanta maradványokat, miközben táplálja a bőrt és csillapítja a gyantázás okozta irritációt, bőrpírt.

Használata: Első használatot megelőzően ajánlott egy apró bőrfelületen teszt elvégzése. Ha 24 órát követően nem jelentkezik semminemű reakció, az esetben folytathatja a gyantázási folyamatot. A gyantázott felületen pár óra erejéig bőrpír jelentkezhet. Gyantázást megelőzően tisztítsa meg és törölje szárazra a szőrtelenítendő bőrfelületet. A gyantázás hatékonyságát javíthatja, ha kis mennyiségű kozmetikai hintőport visz fel a kezelendő felületre. A gyantacsíkot tenyere között dörzsölve melegítse fel. Óvatosan válassza ketté a csíkot, mellyel két használható gyantacsíkot kap. A gyantacsíkot helyezze a szőrtelenítendő felületre a szőrnövekedés irányával megegyezően, majd egy határozott mozdulattal rántsa le a szőrnövekedés irányával ellentétesen. Egy gyantacsík többszöri lehúzásra használható. A gyantázás befejeztével törölje át a bőrfelületet a dobozban található kendővel.

Figyelmeztetés: Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasításban foglaltakat! Ne végezzen gyantával történő szőrtelenítés diabétesz vagy keringési zavarban szenvedő személyeken, illetve visszér, anyajegy, vagy szemölcs környékén. A gyantacsík alkalmas láb, kar, hónalj, bikini vonal és az arc felületének (kivéve szemöldök, orr, fül) szőrtelenítésére. Ne alkalmazza a készítményt mellkas, nemi szervek és a végbél környékén. Ne használja a készítményt irritált, gyulladt, kirepedezett bőrfelületen, valamint ekcéma, psoriasis vagy dermatitis betegséggel rendelkezők esetén.
Tulajdonságok
Kiszerelés:
10 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Viktória2022.01.09. 10:2855555