Sara Beauty Hidratáló Kollagén Kézkrém és Testápoló - Lótusz és Vízliliom 250ml

Sara Beauty Hidratáló Kollagén Kézkrém és Testápoló - Lótusz és Vízliliom 250ml
Cikkszám: #44613
1 779 Ft
7 116 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 11 (csak regisztrált vásárlóknak)
Sara Beauty Hidratáló Kollagén Kézkrém és Testápoló - Lótusz és Vízliliom 250ml
Termék leírás
Aloe vera - kollagénes hidratáló testápoló és kézkrém magas kókuszolaj, aloe vera és allantoin tartalommal, lótusz-vizililiom illattal. Gazdag növényi összetevőkkel nyugtatja, táplálja, hidratálja és puhítja a bőrt. A mennyei lótusz és a könnyeden lágy vízililiom csábító, nőies illatával érzékien kényeztet. A kollagén elősegíti a bőr regenerálódását, növeli feszességét, szabályozza nedvességtartalmát, ápol és hidratál. Lágy, könnyed krém, mely selymesen puhít. Intenzív bőrápoló, gyorsan beszívódó formula. Bármely bőrtípushoz, teljes testfelületen használható.

Még többet szeretnél tudni?
Ez az aloe verás, kollagénes hidratáló krém allantoint is tartalmaz, így bőrnyugtató és feszesítő hatású, egyaránt használható testápolóként és kézkrémként is. A krém bőrtápláló, hidratáló hatását kókuszolaj és E vitamin egészít ki. Különleges lótusz-vizililiom illatú.

A növényi olajok hidratálják, ápolják és hosszan puhává, simává teszik a bőrt. Rendszeres használatával a bőr megtelik élettel és kellemes tapintású lesz. Száraz bőrre, kéz, könyök, térd és lábápolásra is alkalmas.

Magas aloe vera tartalmának köszönhetően gyorsítja a bőr megújulási folyamatait, intenzíven hidratál, puhítja, feszesíti a vízhiányos bőrt. Allantoinnal nyugtatja és segíti helyreállítani, regenerálni a bőrt.

A krém kollagén összetevője a bőr feszességét és hidratáltságát segíti. Hatásos vízmegkötő, így csökkenti a látható ráncok mélységét és megelőzi a bőr megereszkedésének kialakulását.

Az E-vitamin növeli a bőr nedvességtartalmát, lágyságát és simaságát. segít a bőr öregedésének megelőzésében, vitalizáló hatású.

A krém mélypuhító hatásról a glicerin gondoskodik, mely látványosan regenerálja a kiszáradt, durva bőrt. Szinte azonnal puhít!

Hogyan használd:
Vigye fel a kívánt mennyiségű krémet tiszta, sérülésmentes bőrre és masszírozza el.
Tulajdonságok
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!