Solanie Silk Touch Nyak-dekoltázs és Testápoló Masszázstej 300ml SO10204

Solanie Silk Touch Nyak-dekoltázs és Testápoló Masszázstej 300ml SO10204
Cikkszám: #44589
5 499 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 36 (csak regisztrált vásárlóknak)
Solanie Silk Touch Nyak-dekoltázs és Testápoló Masszázstej 300ml SO10204
Termék leírás
Jól masszírozható, nem zsíros, magas víztartalmú könnyű emulzió bőröd regenerálására. Megfiatalítja, rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz neki. Azonnal felszívódik és nem hagy zsíros filmréteget. Láthatóan csökkenti a nyak-és dekoltázs vizszintes és függőleges ráncait. Az avokádóolaj értékes telítetlen zsírsavtartalma, vitamin (A, D, E) és ?tohormon összetevői puhítják, táplálják és hidratálják bőrt.

Miért válaszd a Silk Touch Nyak-dekoltázs és testápoló tejet?

Ápoláshoz és masszázshoz is használhatod
Feszesít és táplál
Vitaminjai mélytápláló hatású
Rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz
Hatékonyan regenerálja a megereszkedett területeket
Látványosan hidratál

Bőrbarát formula:

0% ásványi olaj
0% parabén
0% szilikon olaj
0% színezék

Alkalmazása:
A megfelelően előkészített bőrfelszínre vigyük fel az ápoló tejet, és végezzünk arc-, nyak-, dekoltázs masszázst. A nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal vidd fel, a dekoltázsra pedig középtől szerteágazó mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva). Használhatjuk zsírosabb masszázskrémmel vagy olajjal kombinálva is, így személyre szabottan alkothatjuk meg a legmegfelelőbb hidratáló-tápláló arányt. Otthoni ápolásra is ajánlható, nyak-, dekoltázs, illetve egész test bőrfelületének hidratációjára.

Jó tudni:

A nyakad az arcod meghosszabbításaként kell kezelned. Tehát ugyanúgy kell ápolni, mint az arcod. Mindennap tisztítani, hidratálni, hetente egyszer radírozni szükséges, teljes hosszában a dekoltázzsal együtt, egészen a mellvonalig. A nyak bőre könnyen ráncosodik, ezért hamarabb megjelennek az öregedés látható jelei, mivel ezen a területen viszonylag kevés faggyúmirigy található, ezért kisebb a bőr rugalmassága, valamint a védekező- és ellenállóképessége is. Emellett a bőr alatti kötőszövet lazább állományú, a zsírszövet pedig meglehetősen vékony. A nyaki bőr tehát sem zsírral, sem nedvességgel nincs bőségesen ellátva. Ráadásul még kevesebb csontszerkezet támasztja alá a bőrt, mint az arcon.

Összetevők:

Aqua, Persea Gratissima Oil, Decyl Oleate, Isopropyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Sorbitol, Tocopherol, Allantoin, Panthenol, Triethanolamine, Parfum, Carbomer, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Sitosterol, Squalene, Ethylhexylglycerine, Disodium EDTA, o-Cymen-5-ol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!