Uw Teafaolajos Sarokápoló Krém 250ml

Uw Teafaolajos Sarokápoló Krém 250ml
Cikkszám: #42479
1 399 Ft
5 596 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 9 (csak regisztrált vásárlóknak)
Uw Teafaolajos Sarokápoló Krém 250ml
Termék leírás
A száraz, repedezett sarok, valamint a megvastagodott bőr ápolására ajánlott készítmény. Finom bőrápoló hatóanyagainak köszönhetően gazdagon hidratálja a sarkakat, valamint az érdes bőrfelületet.

Tulajdonságok

Gomba, baktérium és vírusölő
Sejtmegújító
Hidratáló
Bőrmegújító
Milyen problémára ajánljuk?

Száraz, berepedezett sarkak
Megvastagodott bőr
Felhasználási javaslat
Óvatos masszírozó mozdulattal vigye fel a krémet a megtisztított bőrfelületre! A szemet és szemkörnyéket hagyja ki!

Összetevők
Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Dimethicone, Ceteareth-25, Phenoxyethanol, Isopropyl Palmitate, Methylparaben, Ethylparaben , BHT, Lactic Acid, Propylene Glycol, Limonene, Linalool

Figyelmeztetés
Kizárólag külső használatra. A készítmény csak sérülésmentes bőrfelületen alkalmazható, a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet. A készítmény bármely összetevőjével szemben fennálló ismert túlérzékenység esetén ne használja azt. Ha a készítmény alkalmazása során bőrpírt, kiütést vagy más bőrelváltozást észlel, azonnal függessze fel a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekeknek 10 éves kor alatt nem ajánlott.

Tárolás
Tárolás 10-25°C-os hőmérsékleten, fénytől és hőtől távol tartandó. A terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Gyermekek elől elzárva tartandó!

MINDEN UW PREMIUM BŐRÁPOLÓ TERMÉK MEGFELEL A JELENLEGI EU ELŐÍRÁSOKNAK ÉS REGISZTRÁLVA VAN A CPNP (COSMETIC PRODUCTS NOTIFICATION PORTAL) PORTÁLON.

Az UW Classic kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a C&C Laboratory Kft. kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!